Aertrycke (d')

Contactgegevens Aertrycke (d'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aertrycke (d'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Aertrycke (d')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeeweg 42; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 23 07 70 (+32-050 23 07 70) 050 23 07 70 (+32-050 23 07 70)

Fax (fax): +32 (63) 196-98-19 +32 (63) 196-98-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aertrycke (d'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aertrycke (d')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aertrycke (d')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aertrycke (d'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aertrycke (d'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aertrycke (d'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aertrycke (d'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aertrycke (d')
Products information Aertrycke (d')

BTW identificatienummer (tax): BE06387145996
Ondernemingsnummer: 8512725830
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Aertrycke (d') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aertrycke (d')
(Get full report from official database of BE for Aertrycke (d'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Aertrycke (d')
Addition kinds of activities for Aertrycke (d')

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
23960301. Bindingen, pet en hoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, cap and hat: made from purchased materials
51220201. Scheermesjes | Razor blades
58120301. Box lunch stand | Box lunch stand
60290000. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec

Werken bij Aertrycke (d'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aertrycke (d'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aertrycke (d'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aertrycke (d'). Looking for open vacancies in other companies

 • Frituurmedewerker (m/v) (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn op zoek naar een frituurmedewerker (m/v) voor op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

 • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: het bevoorraden van de operatoren het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) laden en lossen vrachtwagens checken nodige documenten

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

 • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PREMAMAN

  Type: Studentenjob

  Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

 • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

Zoek naar antwoorden van Aertrycke (d') in sociale netwerken
Look for responds of Aertrycke (d') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aertrycke (d'). Laat een reactie achter voor Aertrycke (d'). Aertrycke (d') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aertrycke (d'). Leave a respond for Aertrycke (d'). Aertrycke (d') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aertrycke (d') op de google maps. Adres en contacten Aertrycke (d')
Location of Aertrycke (d') on the google maps. Address and contacts of Aertrycke (d')

Andere gerelateerde bedrijven als come Aertrycke (d') Aertrycke (d'): Ferroman BVBA | YVES PICTURE | PETER VERHULST | BUREAU EUROGESTION | SANDIK

Other related companies as Aertrycke (d'): Ferroman BVBA | YVES PICTURE | PETER VERHULST | BUREAU EUROGESTION | SANDIK

Aertrycke (d') is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aertrycke (d'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06387145996. Het bedrijf Aertrycke (d') bevindt zich op het adres: Zeeweg 42; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Aertrycke (d') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aertrycke (d') is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aertrycke (d') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aertrycke (d'), openstaande posities, locatie van Aertrycke (d') op de kaart.

Aertrycke (d') is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aertrycke (d'), company assigned to the tax number BE06387145996. The company Aertrycke (d') is located at the address: Zeeweg 42; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Aertrycke (d') were not found.
The main activity of Aertrycke (d') is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aertrycke (d') is not available. You also can look at reviews of Aertrycke (d'), open positions, location of Aertrycke (d') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aertrycke (d'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aertrycke (d'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aertrycke (d'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aertrycke (d'), employees, financial statistics.