Adagio

Contactgegevens Adagio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adagio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adagio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Bunnenlaan 12; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 62 48 44 (+32-050 62 48 44) 050 62 48 44 (+32-050 62 48 44)

Fax (fax): 050 62 59 36 (+32-050 62 59 36) 050 62 59 36 (+32-050 62 59 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adagio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adagio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adagio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adagio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adagio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adagio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adagio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adagio
Products information Adagio

BTW identificatienummer (tax): BE04479370117
Ondernemingsnummer: 1030487060
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Adagio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adagio
(Get full report from official database of BE for Adagio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adagio
Addition kinds of activities for Adagio

17519904. Opslaginstallatie opslaan | Store fixture installation
23890200. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
59999911. vuurwerk | Fireworks
93110100. belasting | Taxation

Werken bij Adagio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adagio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adagio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adagio. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Start People Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

 • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

 • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

 • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Studierelevante student informatica (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

 • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Vaste Job

  Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

 • QUALITY OPERATOR (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: PENNE

  Type: Vaste Job

  In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

 • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

 • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

 • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

Zoek naar antwoorden van Adagio in sociale netwerken
Look for responds of Adagio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adagio. Laat een reactie achter voor Adagio. Adagio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adagio. Leave a respond for Adagio. Adagio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adagio op de google maps. Adres en contacten Adagio
Location of Adagio on the google maps. Address and contacts of Adagio

Andere gerelateerde bedrijven als come Adagio Adagio: FLPAUELS SPRL | JJ'S ( RESTO-BAR ) | ANNAERT | A. SATELLITE-IB YOUR OFFICE | AMS DIGITAL PRINTING BVBA

Other related companies as Adagio: FLPAUELS SPRL | JJ'S ( RESTO-BAR ) | ANNAERT | A. SATELLITE-IB YOUR OFFICE | AMS DIGITAL PRINTING BVBA

Adagio is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adagio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04479370117. Het bedrijf Adagio bevindt zich op het adres: Van Bunnenlaan 12; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Adagio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adagio is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adagio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adagio, openstaande posities, locatie van Adagio op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adagio is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adagio, company assigned to the tax number BE04479370117. The company Adagio is located at the address: Van Bunnenlaan 12; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Adagio were not found.
The main activity of Adagio is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Adagio is not available. You also can look at reviews of Adagio, open positions, location of Adagio on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adagio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adagio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adagio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adagio, employees, financial statistics.