Acou bvba

Contactgegevens Acou bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acou bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acou bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Henri Jasparlaan 127; 8434; Middelkerke (Westende), België

Telefoon (phone): +32 (2) 302-78-46 +32 (2) 302-78-46

Fax (fax): +32 (82) 286-68-52 +32 (82) 286-68-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acou bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acou bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acou bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acou bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acou bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acou bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acou bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acou bvba
Products information Acou bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06879333496
Ondernemingsnummer: 4223663330
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acou bvba
(Get full report from official database of BE for Acou bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acou bvba
Addition kinds of activities for Acou bvba

078102. Landschapsdiensten | Landscape services
508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
581205. Familie restaurants | Family restaurants
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
29110507. Teer of residu | Tar or residuum
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
72219900. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
78120100. Filmproductie | Motion picture production
79990303. Squashclub, niet-lidmaatschap | Squash club, non-membership
83220304. Noodschuilplaatsen | Emergency shelters

Werken bij Acou bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acou bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acou bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acou bvba. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

 • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

 • Grondwerker (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

 • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

 • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

 • Ervaren tuinman (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

 • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

 • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

 • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: ORPEA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

 • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: KLAVERTJE 4

  Type: Werfreserve

  Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Acou bvba in sociale netwerken
Look for responds of Acou bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acou bvba. Laat een reactie achter voor Acou bvba. Acou bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acou bvba. Leave a respond for Acou bvba. Acou bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acou bvba op de google maps. Adres en contacten Acou bvba
Location of Acou bvba on the google maps. Address and contacts of Acou bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Acou bvba Acou bvba: Gosset Réfrigération | CARINE ERNOULD | Dhaene Thierry | ALFONS HELDENBERGH | LIBRAIRIE LA PARANTH?SE

Other related companies as Acou bvba: Gosset Réfrigération | CARINE ERNOULD | Dhaene Thierry | ALFONS HELDENBERGH | LIBRAIRIE LA PARANTH?SE

Acou bvba is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Acou bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06879333496. Het bedrijf Acou bvba bevindt zich op het adres: Henri Jasparlaan 127; 8434; Middelkerke (Westende). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Acou bvba is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acou bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acou bvba, openstaande posities, locatie van Acou bvba op de kaart.

Acou bvba is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Acou bvba, company assigned to the tax number BE06879333496. The company Acou bvba is located at the address: Henri Jasparlaan 127; 8434; Middelkerke (Westende). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Acou bvba is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Acou bvba is not available. You also can look at reviews of Acou bvba, open positions, location of Acou bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acou bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acou bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acou bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acou bvba, employees, financial statistics.