A-XL FLATHOTEL

Contactgegevens A-XL FLATHOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-XL FLATHOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-XL FLATHOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Croix 45; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 641 88 88 (+32-02 641 88 88) 02 641 88 88 (+32-02 641 88 88)

Fax (fax): 02 641 88 70 (+32-02 641 88 70) 02 641 88 70 (+32-02 641 88 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-XL FLATHOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-XL FLATHOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-XL FLATHOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-XL FLATHOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-XL FLATHOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-XL FLATHOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-XL FLATHOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-XL FLATHOTEL
Products information A-XL FLATHOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE04429656982
Ondernemingsnummer: 2267272949
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in A-XL FLATHOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-XL FLATHOTEL
(Get full report from official database of BE for A-XL FLATHOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-XL FLATHOTEL
Addition kinds of activities for A-XL FLATHOTEL

122102. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
17990502. Reinigen van nieuwe gebouwen na de bouw | Cleaning new buildings after construction
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
36799912. Buishouders, elektronisch | Tube retainers, electronic
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers

Werken bij A-XL FLATHOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-XL FLATHOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-XL FLATHOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-XL FLATHOTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

 • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Heftruckchauffeur productie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

 • Allround Bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

 • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • POETSHULP Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

 • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Studentenjob

  wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

 • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

 • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

  Type: Vaste Job

  Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

 • Teamleader (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

Zoek naar antwoorden van A-XL FLATHOTEL in sociale netwerken
Look for responds of A-XL FLATHOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-XL FLATHOTEL. Laat een reactie achter voor A-XL FLATHOTEL. A-XL FLATHOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-XL FLATHOTEL. Leave a respond for A-XL FLATHOTEL. A-XL FLATHOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-XL FLATHOTEL op de google maps. Adres en contacten A-XL FLATHOTEL
Location of A-XL FLATHOTEL on the google maps. Address and contacts of A-XL FLATHOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come A-XL FLATHOTEL A-XL FLATHOTEL: DELABIE | JACQUES HAUMONT | GIC SA | GARAGE ROSMAN J.P. | E. SCHOTTE

Other related companies as A-XL FLATHOTEL: DELABIE | JACQUES HAUMONT | GIC SA | GARAGE ROSMAN J.P. | E. SCHOTTE

A-XL FLATHOTEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-XL FLATHOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04429656982. Het bedrijf A-XL FLATHOTEL bevindt zich op het adres: Rue de la Croix 45; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in A-XL FLATHOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-XL FLATHOTEL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-XL FLATHOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-XL FLATHOTEL, openstaande posities, locatie van A-XL FLATHOTEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-XL FLATHOTEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-XL FLATHOTEL, company assigned to the tax number BE04429656982. The company A-XL FLATHOTEL is located at the address: Rue de la Croix 45; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in A-XL FLATHOTEL were not found.
The main activity of A-XL FLATHOTEL is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A-XL FLATHOTEL is not available. You also can look at reviews of A-XL FLATHOTEL, open positions, location of A-XL FLATHOTEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-XL FLATHOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-XL FLATHOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-XL FLATHOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-XL FLATHOTEL, employees, financial statistics.