5th Avenue (Hotel)

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • 5th Avenue (Hotel)

Contactgegevens 5th Avenue (Hotel): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 5th Avenue (Hotel): address, phone, fax, email, website, opening hours

5th Avenue (Hotel)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de l'Yser 5; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 219 08 91 (+32-02 219 08 91) 02 219 08 91 (+32-02 219 08 91)

Fax (fax): 02 219 08 91 (+32-02 219 08 91) 02 219 08 91 (+32-02 219 08 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 5th Avenue (Hotel): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "5th Avenue (Hotel)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "5th Avenue (Hotel)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 5th Avenue (Hotel), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 5th Avenue (Hotel). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 5th Avenue (Hotel), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 5th Avenue (Hotel). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 5th Avenue (Hotel)
Products information 5th Avenue (Hotel)

BTW identificatienummer (tax): BE04025360107
Ondernemingsnummer: 1933288574
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in 5th Avenue (Hotel) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 5th Avenue (Hotel)
(Get full report from official database of BE for 5th Avenue (Hotel))

Aanvulling soorten activiteiten voor 5th Avenue (Hotel)
Addition kinds of activities for 5th Avenue (Hotel)

6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
24490200. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
28130101. Droogijs, kooldioxide (vast) | Dry ice, carbon dioxide (solid)
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
61110101. Boerenhuisadministratie | Farmers home administration
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing

Werken bij 5th Avenue (Hotel): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 5th Avenue (Hotel): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 5th Avenue (Hotel). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 5th Avenue (Hotel). Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

 • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

 • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

  Regio: ROZEBEKE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp Zoersel 8u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Voor dit gezin ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

  Type: Studentenjob

  U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

 • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

 • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

 • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

 • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: GREENFEVER

  Type: Vaste Job

  Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

Zoek naar antwoorden van 5th Avenue (Hotel) in sociale netwerken
Look for responds of 5th Avenue (Hotel) in social networks

Lees alle opmerkingen voor 5th Avenue (Hotel). Laat een reactie achter voor 5th Avenue (Hotel). 5th Avenue (Hotel) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 5th Avenue (Hotel). Leave a respond for 5th Avenue (Hotel). 5th Avenue (Hotel) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 5th Avenue (Hotel) op de google maps. Adres en contacten 5th Avenue (Hotel)
Location of 5th Avenue (Hotel) on the google maps. Address and contacts of 5th Avenue (Hotel)

Andere gerelateerde bedrijven als come 5th Avenue (Hotel) 5th Avenue (Hotel): Tuinen Descamps B.V.B.A. | COIFFURE SILVIO | PHARMACIE AMBIORIX | FRAN?OISE DE MEYER | PETER DE HEYN

Other related companies as 5th Avenue (Hotel): Tuinen Descamps B.V.B.A. | COIFFURE SILVIO | PHARMACIE AMBIORIX | FRAN?OISE DE MEYER | PETER DE HEYN

5th Avenue (Hotel) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 5th Avenue (Hotel), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04025360107. Het bedrijf 5th Avenue (Hotel) bevindt zich op het adres: Place de l'Yser 5; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 804,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in 5th Avenue (Hotel) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 5th Avenue (Hotel) is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 5th Avenue (Hotel) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 5th Avenue (Hotel), openstaande posities, locatie van 5th Avenue (Hotel) op de kaart.

5th Avenue (Hotel) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is 5th Avenue (Hotel), company assigned to the tax number BE04025360107. The company 5th Avenue (Hotel) is located at the address: Place de l'Yser 5; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 804,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in 5th Avenue (Hotel) were not found.
The main activity of 5th Avenue (Hotel) is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 5th Avenue (Hotel) is not available. You also can look at reviews of 5th Avenue (Hotel), open positions, location of 5th Avenue (Hotel) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 5th Avenue (Hotel), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 5th Avenue (Hotel), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 5th Avenue (Hotel), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 5th Avenue (Hotel), employees, financial statistics.