't Zwin

Contactgegevens 't Zwin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Zwin: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Zwin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 115; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 35 15 01 (+32-011 35 15 01) 011 35 15 01 (+32-011 35 15 01)

Fax (fax): 011 35 15 01; 011 35 15 02 (+32-011 35 15 01; 011 35 15 02) 011 35 15 01; 011 35 15 02 (+32-011 35 15 01; 011 35 15 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Zwin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Zwin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Zwin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Zwin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Zwin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Zwin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Zwin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Zwin
Products information 't Zwin

BTW identificatienummer (tax): BE07272918701
Ondernemingsnummer: 7061706542
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Zwin
(Get full report from official database of BE for 't Zwin)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Zwin
Addition kinds of activities for 't Zwin

654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
22410109. Afwerkingen, textiel | Trimmings, textile
23319902. Shirts, dames en junioren: gemaakt van aangekochte materialen | Shirts, women's and juniors': made from purchased materials
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
30899919. Sponzen, kunststoffen | Sponges, plastics
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized
73319904. Mailing service | Mailing service

Werken bij 't Zwin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Zwin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Zwin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Zwin. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

 • Planner (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

 • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

 • Automechanieker Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

 • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student JBC Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

 • Service Technieker Solar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ENGIE Fabricom

  Type: Vaste Job

  Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

 • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  -*******-

 • Project Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van 't Zwin in sociale netwerken
Look for responds of 't Zwin in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Zwin. Laat een reactie achter voor 't Zwin. 't Zwin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Zwin. Leave a respond for 't Zwin. 't Zwin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Zwin op de google maps. Adres en contacten 't Zwin
Location of 't Zwin on the google maps. Address and contacts of 't Zwin

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Zwin 't Zwin: LOCAGERE | SUPERSANIT SA | De Cordt A | BJORN BEYST | Brucall

Other related companies as 't Zwin: LOCAGERE | SUPERSANIT SA | De Cordt A | BJORN BEYST | Brucall

't Zwin is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Zwin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07272918701. Het bedrijf 't Zwin bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 115; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van 't Zwin is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Zwin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Zwin, openstaande posities, locatie van 't Zwin op de kaart.

't Zwin is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Zwin, company assigned to the tax number BE07272918701. The company 't Zwin is located at the address: Nieuwstraat 115; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of 't Zwin is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Zwin is not available. You also can look at reviews of 't Zwin, open positions, location of 't Zwin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Zwin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Zwin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Zwin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Zwin, employees, financial statistics.