't Laurierblad BVBA

Contactgegevens 't Laurierblad BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Laurierblad BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Laurierblad BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 4; 9290; Berlare, België

Telefoon (phone): 052 42 48 01 (+32-052 42 48 01) 052 42 48 01 (+32-052 42 48 01)

Fax (fax): 052 42 59 97 (+32-052 42 59 97) 052 42 59 97 (+32-052 42 59 97)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Laurierblad BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Laurierblad BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Laurierblad BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Laurierblad BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Laurierblad BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Laurierblad BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Laurierblad BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Laurierblad BVBA
Products information 't Laurierblad BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09678375244
Ondernemingsnummer: 8278442382
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Laurierblad BVBA
(Get full report from official database of BE for 't Laurierblad BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Laurierblad BVBA
Addition kinds of activities for 't Laurierblad BVBA

28999945. Bodem testen kits | Soil testing kits
50320303. Klei bouwmaterialen, behalve vuurvaste | Clay construction materials, except refractory
54990101. Dieetwaren | Dietetic foods
60999900. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
78220101. Filmuitwisseling, voor televisie: film | Film exchange, for television: motion picture
82439901. Operator training, computer | Operator training, computer

Werken bij 't Laurierblad BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Laurierblad BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Laurierblad BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Laurierblad BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • METSER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

 • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

 • Operator voeding (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

 • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

 • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

 • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

 • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van 't Laurierblad BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 't Laurierblad BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Laurierblad BVBA. Laat een reactie achter voor 't Laurierblad BVBA. 't Laurierblad BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Laurierblad BVBA. Leave a respond for 't Laurierblad BVBA. 't Laurierblad BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Laurierblad BVBA op de google maps. Adres en contacten 't Laurierblad BVBA
Location of 't Laurierblad BVBA on the google maps. Address and contacts of 't Laurierblad BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Laurierblad BVBA 't Laurierblad BVBA: INSTITUUT BRIGITTE G | ZWAL. F.C. WIEMISMEER | GEERT BELLAERT | ALBERTUS LEYS | PH. TACK

Other related companies as 't Laurierblad BVBA: INSTITUUT BRIGITTE G | ZWAL. F.C. WIEMISMEER | GEERT BELLAERT | ALBERTUS LEYS | PH. TACK

't Laurierblad BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Laurierblad BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09678375244. Het bedrijf 't Laurierblad BVBA bevindt zich op het adres: Dorp 4; 9290; Berlare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van 't Laurierblad BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Laurierblad BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Laurierblad BVBA, openstaande posities, locatie van 't Laurierblad BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

't Laurierblad BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Laurierblad BVBA, company assigned to the tax number BE09678375244. The company 't Laurierblad BVBA is located at the address: Dorp 4; 9290; Berlare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of 't Laurierblad BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Laurierblad BVBA is not available. You also can look at reviews of 't Laurierblad BVBA, open positions, location of 't Laurierblad BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Laurierblad BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Laurierblad BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Laurierblad BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Laurierblad BVBA, employees, financial statistics.