DAB Pumps B.V.

Contactgegevens DAB Pumps B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAB Pumps B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAB Pumps B.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselstraat 150 1702 Groot-Bijgaarden, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAB Pumps B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAB Pumps B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAB Pumps B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAB Pumps B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAB Pumps B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAB Pumps B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAB Pumps B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAB Pumps B.V.
Products information DAB Pumps B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07199035644
Ondernemingsnummer: 9794830322
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Industrial pumps

Product categorie (product category): Hot Water Recirculation Pumps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAB Pumps B.V.
(Get full report from official database of BE for DAB Pumps B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAB Pumps B.V.
Addition kinds of activities for DAB Pumps B.V.

0831. Bosproducten | Forest products
214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
34699914. Rigidizing metal | Rigidizing metal
37510201. Remmen, wrijvingskoppeling en andere: fiets | Brakes, friction clutch and other: bicycle
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
80699901. Kinderziekenhuis | Childrens' hospital

Werken bij DAB Pumps B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAB Pumps B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAB Pumps B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAB Pumps B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van DAB Pumps B.V. in sociale netwerken
Look for responds of DAB Pumps B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAB Pumps B.V.. Laat een reactie achter voor DAB Pumps B.V.. DAB Pumps B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAB Pumps B.V.. Leave a respond for DAB Pumps B.V.. DAB Pumps B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAB Pumps B.V. op de google maps. Adres en contacten DAB Pumps B.V.
Location of DAB Pumps B.V. on the google maps. Address and contacts of DAB Pumps B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come DAB Pumps B.V. DAB Pumps B.V.: MIRAL SHOP | COIFFURE YOLANDA | JOHN JANSSENS | DE CANNART | KRIS DEVROE & PARTNERS BVBA

Other related companies as DAB Pumps B.V.: MIRAL SHOP | COIFFURE YOLANDA | JOHN JANSSENS | DE CANNART | KRIS DEVROE & PARTNERS BVBA

DAB Pumps B.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAB Pumps B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07199035644. Het bedrijf DAB Pumps B.V. bevindt zich op het adres: Brusselstraat 150 1702 Groot-Bijgaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hot Water Recirculation Pumps. Lijst met producten zijn Industrial pumps.
De hoofdactiviteit van DAB Pumps B.V. is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAB Pumps B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAB Pumps B.V., openstaande posities, locatie van DAB Pumps B.V. op de kaart.

DAB Pumps B.V. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAB Pumps B.V., company assigned to the tax number BE07199035644. The company DAB Pumps B.V. is located at the address: Brusselstraat 150 1702 Groot-Bijgaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hot Water Recirculation Pumps. List of products are Industrial pumps.
The main activity of DAB Pumps B.V. is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DAB Pumps B.V. is not available. You also can look at reviews of DAB Pumps B.V., open positions, location of DAB Pumps B.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAB Pumps B.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAB Pumps B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAB Pumps B.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAB Pumps B.V., employees, financial statistics.