DRESDNER BANK

Contactgegevens DRESDNER BANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRESDNER BANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRESDNER BANK

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): HERTOGSSTRAAT 85; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25132276 (+32-25132276) 25132276 (+32-25132276)

Fax (fax): +32 (57) 642-97-50 +32 (57) 642-97-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRESDNER BANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRESDNER BANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRESDNER BANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRESDNER BANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRESDNER BANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRESDNER BANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRESDNER BANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRESDNER BANK
Products information DRESDNER BANK

BTW identificatienummer (tax): BE04431854248
Ondernemingsnummer: 8676696777
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DRESDNER BANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRESDNER BANK
(Get full report from official database of BE for DRESDNER BANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRESDNER BANK
Addition kinds of activities for DRESDNER BANK

355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
30869900. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
34999904. Autostoel kaders, metaal | Automobile seat frames, metal
35310201. Capstans, schip | Capstans, ship
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
79220306. Zomertheater | Summer theater
95110403. Lucht-, water- en afvalbeheer, provincie overheid | Air, water, and solid waste management, county government

Werken bij DRESDNER BANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRESDNER BANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRESDNER BANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRESDNER BANK. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: OCMW DESSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

 • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

 • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

  Regio: COMINES-WARNETON

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

 • Student magazijn Zulte (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Studentenjob

  Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

 • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Vandenbussche

  Type: Vaste Job

  Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

 • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: GRAFOM

  Type: Vaste Job

  Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

 • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van DRESDNER BANK in sociale netwerken
Look for responds of DRESDNER BANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRESDNER BANK. Laat een reactie achter voor DRESDNER BANK. DRESDNER BANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRESDNER BANK. Leave a respond for DRESDNER BANK. DRESDNER BANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRESDNER BANK op de google maps. Adres en contacten DRESDNER BANK
Location of DRESDNER BANK on the google maps. Address and contacts of DRESDNER BANK

Andere gerelateerde bedrijven als come DRESDNER BANK DRESDNER BANK: JEAN-CLAUDE MANETTE | FILIPPINA MARINELLI | BEACH | Wasocub | MARELEC

Other related companies as DRESDNER BANK: JEAN-CLAUDE MANETTE | FILIPPINA MARINELLI | BEACH | Wasocub | MARELEC

DRESDNER BANK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is DRESDNER BANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04431854248. Het bedrijf DRESDNER BANK bevindt zich op het adres: HERTOGSSTRAAT 85; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in DRESDNER BANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRESDNER BANK is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRESDNER BANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRESDNER BANK, openstaande posities, locatie van DRESDNER BANK op de kaart.

DRESDNER BANK is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is DRESDNER BANK, company assigned to the tax number BE04431854248. The company DRESDNER BANK is located at the address: HERTOGSSTRAAT 85; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in DRESDNER BANK were not found.
The main activity of DRESDNER BANK is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DRESDNER BANK is not available. You also can look at reviews of DRESDNER BANK, open positions, location of DRESDNER BANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRESDNER BANK, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRESDNER BANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRESDNER BANK, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRESDNER BANK, employees, financial statistics.