BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES
Private companiesUnited States Postal Service • BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES

Contactgegevens BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Place; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 89 40 (+32-02 513 89 40) 02 513 89 40 (+32-02 513 89 40)

Fax (fax): 02 513 89 40; 02 514 40 91 (+32-02 513 89 40; 02 514 40 91) 02 513 89 40; 02 514 40 91 (+32-02 513 89 40; 02 514 40 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES
Products information BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES

BTW identificatienummer (tax): BE03029998779
Ondernemingsnummer: 5464294433
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hostesses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES
(Get full report from official database of BE for BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES
Addition kinds of activities for BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES

729999. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
35310202. Kranen, schip | Cranes, ship
38129901. Cabine Milieu Indicatoren | Cabin environment indicators
48990000. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
50870601. Caskets | Caskets
58130105. Taverne (drinkplaatsen) | Tavern (drinking places)
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service

Werken bij BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • orderpicker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het picken van voedingswaren aan de hand van bestelbonnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES. Laat een reactie achter voor BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES. BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES. Leave a respond for BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES. BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES op de google maps. Adres en contacten BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES
Location of BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES on the google maps. Address and contacts of BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES: RAP & VRANK SLEIDINGE | ETIENNE ROGIERS | WILLY GALLER ET FILS | GUILLAUME MACLOT | Samyn Maatmeubelen

Other related companies as BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES: RAP & VRANK SLEIDINGE | ETIENNE ROGIERS | WILLY GALLER ET FILS | GUILLAUME MACLOT | Samyn Maatmeubelen

BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03029998779. Het bedrijf BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES bevindt zich op het adres: Grand Place; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hostesses. Producten gemaakt in BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, openstaande posities, locatie van BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, company assigned to the tax number BE03029998779. The company BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES is located at the address: Grand Place; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hostesses. Products created in BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES were not found.
The main activity of BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES is not available. You also can look at reviews of BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, open positions, location of BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSEL INTERNATIONAAL TOERISME & CONGRES, employees, financial statistics.