Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw
Private companiesPersonal Services • Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw

Contactgegevens Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albert I laan 8; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 39 12 13 (+32-050 39 12 13) 050 39 12 13 (+32-050 39 12 13)

Fax (fax): 050 38 49 17 (+32-050 38 49 17) 050 38 49 17 (+32-050 38 49 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw
Products information Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw

BTW identificatienummer (tax): BE03519989013
Ondernemingsnummer: 3765808105
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw
(Get full report from official database of BE for Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw
Addition kinds of activities for Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw

7692. Las reparatie | Welding repair
311105. Garment leather | Garment leather
769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
59630103. Melkafgifte | Milk delivery
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production

Werken bij Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw in sociale netwerken
Look for responds of Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw. Laat een reactie achter voor Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw. Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw. Leave a respond for Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw. Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw op de google maps. Adres en contacten Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw
Location of Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw on the google maps. Address and contacts of Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw

Andere gerelateerde bedrijven als come Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw: HUIS DISTINE | LE RELAIS VERLAINE | A.M.M. | UTILAC LANDEN | PATRICK LAMOTE

Other related companies as Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw: HUIS DISTINE | LE RELAIS VERLAINE | A.M.M. | UTILAC LANDEN | PATRICK LAMOTE

Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519989013. Het bedrijf Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw bevindt zich op het adres: Koning Albert I laan 8; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 340,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, openstaande posities, locatie van Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw op de kaart.

Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, company assigned to the tax number BE03519989013. The company Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw is located at the address: Koning Albert I laan 8; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 340,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hospitals. Products created in Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw were not found.
The main activity of Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw is not available. You also can look at reviews of Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, open positions, location of Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, employees, financial statistics.