Polyclinique de Noville

Contactgegevens Polyclinique de Noville: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polyclinique de Noville: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polyclinique de Noville

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Sergijsels 31; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 414 21 42 (+32-02 414 21 42) 02 414 21 42 (+32-02 414 21 42)

Fax (fax): +32 (15) 670-93-91 +32 (15) 670-93-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polyclinique de Noville: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polyclinique de Noville"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polyclinique de Noville"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polyclinique de Noville, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polyclinique de Noville. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polyclinique de Noville, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polyclinique de Noville. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polyclinique de Noville
Products information Polyclinique de Noville

BTW identificatienummer (tax): BE03156341552
Ondernemingsnummer: 5006164550
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Medical centers

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polyclinique de Noville
(Get full report from official database of BE for Polyclinique de Noville)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polyclinique de Noville
Addition kinds of activities for Polyclinique de Noville

322100. Glascontainers | Glass containers
505103. Koperproducten | Copper products
20649913. Lozenges, snoep (niet-medicijn) | Lozenges, candy (non-medicated)
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
63710201. Unie trustfondsen | Union trust funds

Werken bij Polyclinique de Noville: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polyclinique de Noville: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polyclinique de Noville. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polyclinique de Noville. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

Zoek naar antwoorden van Polyclinique de Noville in sociale netwerken
Look for responds of Polyclinique de Noville in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polyclinique de Noville. Laat een reactie achter voor Polyclinique de Noville. Polyclinique de Noville bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polyclinique de Noville. Leave a respond for Polyclinique de Noville. Polyclinique de Noville on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polyclinique de Noville op de google maps. Adres en contacten Polyclinique de Noville
Location of Polyclinique de Noville on the google maps. Address and contacts of Polyclinique de Noville

Andere gerelateerde bedrijven als come Polyclinique de Noville Polyclinique de Noville: Decathlon | HUIS CHRISTI | Dufour Daniele | Bonnevie asbl ASBL | ZAKENKANTOOR ACKERMAN

Other related companies as Polyclinique de Noville: Decathlon | HUIS CHRISTI | Dufour Daniele | Bonnevie asbl ASBL | ZAKENKANTOOR ACKERMAN

Polyclinique de Noville is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Polyclinique de Noville, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03156341552. Het bedrijf Polyclinique de Noville bevindt zich op het adres: Rue Emile Sergijsels 31; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Medical centers.
De hoofdactiviteit van Polyclinique de Noville is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polyclinique de Noville is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polyclinique de Noville, openstaande posities, locatie van Polyclinique de Noville op de kaart.

Polyclinique de Noville is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Polyclinique de Noville, company assigned to the tax number BE03156341552. The company Polyclinique de Noville is located at the address: Rue Emile Sergijsels 31; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hospitals. List of products are Medical centers.
The main activity of Polyclinique de Noville is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Polyclinique de Noville is not available. You also can look at reviews of Polyclinique de Noville, open positions, location of Polyclinique de Noville on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polyclinique de Noville, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polyclinique de Noville, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polyclinique de Noville, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polyclinique de Noville, employees, financial statistics.