CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE

Contactgegevens CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Laerbeek 101; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 477 41 11 (+32-02 477 41 11) 02 477 41 11 (+32-02 477 41 11)

Fax (fax): 02 477 58 00 (+32-02 477 58 00) 02 477 58 00 (+32-02 477 58 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE
Products information CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE

BTW identificatienummer (tax): BE01438079833
Ondernemingsnummer: 5836730957
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE
(Get full report from official database of BE for CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE
Addition kinds of activities for CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE

2091. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
32530203. Muur tegel, keramiek | Wall tile, ceramic
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
36310103. Gasbereik, binnenlands | Gas ranges, domestic
49539904. Afval van medische afvalstoffen | Medical waste disposal

Werken bij CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

Zoek naar antwoorden van CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE in sociale netwerken
Look for responds of CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE. Laat een reactie achter voor CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE. CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE. Leave a respond for CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE. CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE op de google maps. Adres en contacten CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE
Location of CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE on the google maps. Address and contacts of CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE: FLVEMOFLEX NV | Bourgonjon bvba Vleesgroothandel | K-MULTI SYSTEM | HUGUES DERONCHENE | Parti Socialiste

Other related companies as CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE: FLVEMOFLEX NV | Bourgonjon bvba Vleesgroothandel | K-MULTI SYSTEM | HUGUES DERONCHENE | Parti Socialiste

CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01438079833. Het bedrijf CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE bevindt zich op het adres: Avenue du Laerbeek 101; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, openstaande posities, locatie van CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE op de kaart.

CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, company assigned to the tax number BE01438079833. The company CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE is located at the address: Avenue du Laerbeek 101; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hospitals. Products created in CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE were not found.
The main activity of CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE is not available. You also can look at reviews of CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, open positions, location of CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLINIQUES UNIVERSITAIRES VUB-JETTE, employees, financial statistics.