Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold

Contactgegevens Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Froissart 38; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 230 87 26 (+32-02 230 87 26) 02 230 87 26 (+32-02 230 87 26)

Fax (fax): 02 287 58 51 (+32-02 287 58 51) 02 287 58 51 (+32-02 287 58 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold
Products information Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold

BTW identificatienummer (tax): BE02639709472
Ondernemingsnummer: 3240386962
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Medical centers

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold
(Get full report from official database of BE for Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold
Addition kinds of activities for Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold

525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
14990203. Phlogopiet mijnbouw | Phlogopite mining
33170201. Ketelbuizen (geweven) | Boiler tubes (wrought)
33699903. Machines gietwerk, excl. | Machinery castings, exc. die, nonferrous, exc. alum. copper
38420114. Kleding, brandbestrijding (asbest) | Suits, firefighting (asbestos)
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold. Looking for open vacancies in other companies

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

Zoek naar antwoorden van Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold in sociale netwerken
Look for responds of Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold. Laat een reactie achter voor Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold. Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold. Leave a respond for Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold. Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold op de google maps. Adres en contacten Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold
Location of Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold on the google maps. Address and contacts of Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold: BLD BVBA | PARADIS DES PETITS (LE) | LA RONDINELLA SA | AKKERWINDE | De Pauw Tuinplanten NV

Other related companies as Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold: BLD BVBA | PARADIS DES PETITS (LE) | LA RONDINELLA SA | AKKERWINDE | De Pauw Tuinplanten NV

Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639709472. Het bedrijf Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold bevindt zich op het adres: Rue Froissart 38; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Medical centers.
De hoofdactiviteit van Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, openstaande posities, locatie van Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold op de kaart.

Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, company assigned to the tax number BE02639709472. The company Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold is located at the address: Rue Froissart 38; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hospitals. List of products are Medical centers.
The main activity of Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold is not available. You also can look at reviews of Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, open positions, location of Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre d'Opthalmologie du Parc Léopold, employees, financial statistics.