Fraeye

Contactgegevens Fraeye: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fraeye: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fraeye

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 30; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 051 48 76 08 (+32-051 48 76 08) 051 48 76 08 (+32-051 48 76 08)

Fax (fax): 051 48 50 85 (+32-051 48 50 85) 051 48 50 85 (+32-051 48 50 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fraeye: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fraeye"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fraeye"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fraeye, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fraeye. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fraeye, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fraeye. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fraeye
Products information Fraeye

BTW identificatienummer (tax): BE04240692138
Ondernemingsnummer: 9056823730
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Irrigation systems

Product categorie (product category): Horticultural automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fraeye
(Get full report from official database of BE for Fraeye)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fraeye
Addition kinds of activities for Fraeye

28330217. Plantaardige oliën, farmaceutische kwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Vegetable oils, medicinal grade: refined or concentrated
29110400. Zware distillaten | Heavy distillates
32970201. Cement vuurvaste materialen, nonclay | Cement refractories, nonclay
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems

Werken bij Fraeye: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fraeye: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fraeye. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fraeye. Looking for open vacancies in other companies

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Metaalarbeider (M/V) Stalen ramen en Deuren (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan goed lassen (halfautomaat). Je bent gemotiveerd Je hebt zin voor verantwoordelijkheid. je kan zelfstandig werken

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

Zoek naar antwoorden van Fraeye in sociale netwerken
Look for responds of Fraeye in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fraeye. Laat een reactie achter voor Fraeye. Fraeye bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fraeye. Leave a respond for Fraeye. Fraeye on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fraeye op de google maps. Adres en contacten Fraeye
Location of Fraeye on the google maps. Address and contacts of Fraeye

Andere gerelateerde bedrijven als come Fraeye Fraeye: NOSTALGIE NV | W.C.T. | DAGBLADHANDEL RUDI | Vliegende Duif (De) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as Fraeye: NOSTALGIE NV | W.C.T. | DAGBLADHANDEL RUDI | Vliegende Duif (De) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Fraeye is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fraeye, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04240692138. Het bedrijf Fraeye bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 30; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 229,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Horticultural automation. Lijst met producten zijn Irrigation systems.
De hoofdactiviteit van Fraeye is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fraeye is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fraeye, openstaande posities, locatie van Fraeye op de kaart.

Fraeye is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fraeye, company assigned to the tax number BE04240692138. The company Fraeye is located at the address: Nijverheidsstraat 30; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 229,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Horticultural automation. List of products are Irrigation systems.
The main activity of Fraeye is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fraeye is not available. You also can look at reviews of Fraeye, open positions, location of Fraeye on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fraeye, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fraeye, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fraeye, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fraeye, employees, financial statistics.