SELLERIE MARTINE DETRY

Contactgegevens SELLERIE MARTINE DETRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SELLERIE MARTINE DETRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SELLERIE MARTINE DETRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Terblokstraat 102; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 657 39 57 (+32-02 657 39 57) 02 657 39 57 (+32-02 657 39 57)

Fax (fax): +32 (61) 967-77-80 +32 (61) 967-77-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SELLERIE MARTINE DETRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SELLERIE MARTINE DETRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SELLERIE MARTINE DETRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SELLERIE MARTINE DETRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SELLERIE MARTINE DETRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SELLERIE MARTINE DETRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SELLERIE MARTINE DETRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SELLERIE MARTINE DETRY
Products information SELLERIE MARTINE DETRY

BTW identificatienummer (tax): BE09995330810
Ondernemingsnummer: 1337829589
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in SELLERIE MARTINE DETRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Horseriding and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SELLERIE MARTINE DETRY
(Get full report from official database of BE for SELLERIE MARTINE DETRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SELLERIE MARTINE DETRY
Addition kinds of activities for SELLERIE MARTINE DETRY

25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
72990101. Kleur consultant | Color consultant
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service
80499905. Christelijke wetenschapper | Christian science practitioner

Werken bij SELLERIE MARTINE DETRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SELLERIE MARTINE DETRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SELLERIE MARTINE DETRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SELLERIE MARTINE DETRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

Zoek naar antwoorden van SELLERIE MARTINE DETRY in sociale netwerken
Look for responds of SELLERIE MARTINE DETRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SELLERIE MARTINE DETRY. Laat een reactie achter voor SELLERIE MARTINE DETRY. SELLERIE MARTINE DETRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SELLERIE MARTINE DETRY. Leave a respond for SELLERIE MARTINE DETRY. SELLERIE MARTINE DETRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SELLERIE MARTINE DETRY op de google maps. Adres en contacten SELLERIE MARTINE DETRY
Location of SELLERIE MARTINE DETRY on the google maps. Address and contacts of SELLERIE MARTINE DETRY

Andere gerelateerde bedrijven als come SELLERIE MARTINE DETRY SELLERIE MARTINE DETRY: MENUISERIE ANTOINE | Belgium Cosmetics | K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS | ALL OFFICE CONCEPT SPRL | Aps S

Other related companies as SELLERIE MARTINE DETRY: MENUISERIE ANTOINE | Belgium Cosmetics | K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS | ALL OFFICE CONCEPT SPRL | Aps S

SELLERIE MARTINE DETRY is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SELLERIE MARTINE DETRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09995330810. Het bedrijf SELLERIE MARTINE DETRY bevindt zich op het adres: Terblokstraat 102; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Horseriding and supplies. Producten gemaakt in SELLERIE MARTINE DETRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SELLERIE MARTINE DETRY is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SELLERIE MARTINE DETRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SELLERIE MARTINE DETRY, openstaande posities, locatie van SELLERIE MARTINE DETRY op de kaart.

SELLERIE MARTINE DETRY is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SELLERIE MARTINE DETRY, company assigned to the tax number BE09995330810. The company SELLERIE MARTINE DETRY is located at the address: Terblokstraat 102; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Horseriding and supplies. Products created in SELLERIE MARTINE DETRY were not found.
The main activity of SELLERIE MARTINE DETRY is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SELLERIE MARTINE DETRY is not available. You also can look at reviews of SELLERIE MARTINE DETRY, open positions, location of SELLERIE MARTINE DETRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SELLERIE MARTINE DETRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SELLERIE MARTINE DETRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SELLERIE MARTINE DETRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SELLERIE MARTINE DETRY, employees, financial statistics.