Sellerie de Morlanwelz

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Sellerie de Morlanwelz
Private companiesDepository Institutions • Sellerie de Morlanwelz

Contactgegevens Sellerie de Morlanwelz: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sellerie de Morlanwelz: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sellerie de Morlanwelz

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Vierset 8; 7141; Morlanwelz (Carnières), België

Telefoon (phone): 064 44 68 60 (+32-064 44 68 60) 064 44 68 60 (+32-064 44 68 60)

Fax (fax): +32 (10) 652-27-32 +32 (10) 652-27-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sellerie de Morlanwelz: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sellerie de Morlanwelz"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sellerie de Morlanwelz"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sellerie de Morlanwelz, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sellerie de Morlanwelz. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sellerie de Morlanwelz, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sellerie de Morlanwelz. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sellerie de Morlanwelz
Products information Sellerie de Morlanwelz

BTW identificatienummer (tax): BE02620208740
Ondernemingsnummer: 7106750488
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Pet shops - Retail

Product categorie (product category): Horseriding and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sellerie de Morlanwelz
(Get full report from official database of BE for Sellerie de Morlanwelz)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sellerie de Morlanwelz
Addition kinds of activities for Sellerie de Morlanwelz

22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
33150102. Hekken poorten, posten en toebehoren: staal | Fence gates, posts, and fittings: steel
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design
87139901. Fotogrammetrische techniek | Photogrammetric engineering
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij Sellerie de Morlanwelz: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sellerie de Morlanwelz: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sellerie de Morlanwelz. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sellerie de Morlanwelz. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

Zoek naar antwoorden van Sellerie de Morlanwelz in sociale netwerken
Look for responds of Sellerie de Morlanwelz in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sellerie de Morlanwelz. Laat een reactie achter voor Sellerie de Morlanwelz. Sellerie de Morlanwelz bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sellerie de Morlanwelz. Leave a respond for Sellerie de Morlanwelz. Sellerie de Morlanwelz on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sellerie de Morlanwelz op de google maps. Adres en contacten Sellerie de Morlanwelz
Location of Sellerie de Morlanwelz on the google maps. Address and contacts of Sellerie de Morlanwelz

Andere gerelateerde bedrijven als come Sellerie de Morlanwelz Sellerie de Morlanwelz: FLTRABELINT NV | JEANNE PAELINCK | Sani-Confort | COMEXPLANT | Lode Crommen

Other related companies as Sellerie de Morlanwelz: FLTRABELINT NV | JEANNE PAELINCK | Sani-Confort | COMEXPLANT | Lode Crommen

Sellerie de Morlanwelz is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sellerie de Morlanwelz, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02620208740. Het bedrijf Sellerie de Morlanwelz bevindt zich op het adres: Rue de Vierset 8; 7141; Morlanwelz (Carnières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Horseriding and supplies. Lijst met producten zijn Pet shops - Retail.
De hoofdactiviteit van Sellerie de Morlanwelz is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sellerie de Morlanwelz is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sellerie de Morlanwelz, openstaande posities, locatie van Sellerie de Morlanwelz op de kaart.

Sellerie de Morlanwelz is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sellerie de Morlanwelz, company assigned to the tax number BE02620208740. The company Sellerie de Morlanwelz is located at the address: Rue de Vierset 8; 7141; Morlanwelz (Carnières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Horseriding and supplies. List of products are Pet shops - Retail.
The main activity of Sellerie de Morlanwelz is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sellerie de Morlanwelz is not available. You also can look at reviews of Sellerie de Morlanwelz, open positions, location of Sellerie de Morlanwelz on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sellerie de Morlanwelz, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sellerie de Morlanwelz, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sellerie de Morlanwelz, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sellerie de Morlanwelz, employees, financial statistics.