Ruitershop De Galop

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Ruitershop De Galop

Contactgegevens Ruitershop De Galop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruitershop De Galop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruitershop De Galop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikerstraat 10; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 39 20 91 (+32-012 39 20 91) 012 39 20 91 (+32-012 39 20 91)

Fax (fax): 012 39 20 91 (+32-012 39 20 91) 012 39 20 91 (+32-012 39 20 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruitershop De Galop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruitershop De Galop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruitershop De Galop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruitershop De Galop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruitershop De Galop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruitershop De Galop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruitershop De Galop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruitershop De Galop
Products information Ruitershop De Galop

BTW identificatienummer (tax): BE01469116210
Ondernemingsnummer: 4119842529
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Ruitershop De Galop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Horseriding and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruitershop De Galop
(Get full report from official database of BE for Ruitershop De Galop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruitershop De Galop
Addition kinds of activities for Ruitershop De Galop

631101. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
20110000. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
22730401. Axminster tapijten | Axminster carpets
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
38290302. Opstelinstrumenten en machines: t-square, template, etc. | Drafting instruments and machines: t-square, template, etc.
67269902. Afgifte van het gezichtbedrag van de afgiftebewijs | Face amount installment certificate issuing
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
80110505. Ore, neus en keel specialist: arts / chirurg | Ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij Ruitershop De Galop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruitershop De Galop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruitershop De Galop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruitershop De Galop. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: EVER BEST COMPANY

    Type: Studentenjob

    De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van Ruitershop De Galop in sociale netwerken
Look for responds of Ruitershop De Galop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruitershop De Galop. Laat een reactie achter voor Ruitershop De Galop. Ruitershop De Galop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruitershop De Galop. Leave a respond for Ruitershop De Galop. Ruitershop De Galop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruitershop De Galop op de google maps. Adres en contacten Ruitershop De Galop
Location of Ruitershop De Galop on the google maps. Address and contacts of Ruitershop De Galop

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruitershop De Galop Ruitershop De Galop: E.S.S. NAILS | DE MEYER-DUWYN & CO | FRANK VAN DE PUTTE | MEUBELEN PROESMANS BVBA | KON. FANFARE ST.JAN

Other related companies as Ruitershop De Galop: E.S.S. NAILS | DE MEYER-DUWYN & CO | FRANK VAN DE PUTTE | MEUBELEN PROESMANS BVBA | KON. FANFARE ST.JAN

Ruitershop De Galop is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruitershop De Galop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01469116210. Het bedrijf Ruitershop De Galop bevindt zich op het adres: Luikerstraat 10; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Horseriding and supplies. Producten gemaakt in Ruitershop De Galop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ruitershop De Galop is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruitershop De Galop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruitershop De Galop, openstaande posities, locatie van Ruitershop De Galop op de kaart.

Ruitershop De Galop is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruitershop De Galop, company assigned to the tax number BE01469116210. The company Ruitershop De Galop is located at the address: Luikerstraat 10; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Horseriding and supplies. Products created in Ruitershop De Galop were not found.
The main activity of Ruitershop De Galop is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruitershop De Galop is not available. You also can look at reviews of Ruitershop De Galop, open positions, location of Ruitershop De Galop on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruitershop De Galop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruitershop De Galop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruitershop De Galop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruitershop De Galop, employees, financial statistics.