Claeys Cuirs-Sellerie SA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Claeys Cuirs-Sellerie SA
Private companiesNonclassifiable Establishments • Claeys Cuirs-Sellerie SA

Contactgegevens Claeys Cuirs-Sellerie SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claeys Cuirs-Sellerie SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claeys Cuirs-Sellerie SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Palais 8; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 31 31 56 (+32-071 31 31 56) 071 31 31 56 (+32-071 31 31 56)

Fax (fax): +32 (58) 326-36-15 +32 (58) 326-36-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claeys Cuirs-Sellerie SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claeys Cuirs-Sellerie SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claeys Cuirs-Sellerie SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claeys Cuirs-Sellerie SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claeys Cuirs-Sellerie SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claeys Cuirs-Sellerie SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claeys Cuirs-Sellerie SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claeys Cuirs-Sellerie SA
Products information Claeys Cuirs-Sellerie SA

BTW identificatienummer (tax): BE09535003662
Ondernemingsnummer: 8563537597
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Saddlers harness makers; Hides & skins; Pet shops - Retail

Product categorie (product category): Horseriding and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claeys Cuirs-Sellerie SA
(Get full report from official database of BE for Claeys Cuirs-Sellerie SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claeys Cuirs-Sellerie SA
Addition kinds of activities for Claeys Cuirs-Sellerie SA

12410203. Voorbereiding van schachten of tunnels, antracietwinning | Preparing shafts or tunnels, anthracite mining
20389908. Soepen, bevroren | Soups, frozen
35450215. Wieluitrusting, diamantpunt of andere | Wheel turning equipment, diamond point or other
35560202. Koekjes snijden dood | Biscuit cutting dies
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
73891603. Mailbox verhuur en bijbehorende service | Mailbox rental and related service

Werken bij Claeys Cuirs-Sellerie SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claeys Cuirs-Sellerie SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claeys Cuirs-Sellerie SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claeys Cuirs-Sellerie SA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van Claeys Cuirs-Sellerie SA in sociale netwerken
Look for responds of Claeys Cuirs-Sellerie SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claeys Cuirs-Sellerie SA. Laat een reactie achter voor Claeys Cuirs-Sellerie SA. Claeys Cuirs-Sellerie SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claeys Cuirs-Sellerie SA. Leave a respond for Claeys Cuirs-Sellerie SA. Claeys Cuirs-Sellerie SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claeys Cuirs-Sellerie SA op de google maps. Adres en contacten Claeys Cuirs-Sellerie SA
Location of Claeys Cuirs-Sellerie SA on the google maps. Address and contacts of Claeys Cuirs-Sellerie SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Claeys Cuirs-Sellerie SA Claeys Cuirs-Sellerie SA: MICHEL KLINKENBERG ET FILS SA | MARC & IVKA | Van Laer | ECO SHOP | Steenaerts Kristien

Other related companies as Claeys Cuirs-Sellerie SA: MICHEL KLINKENBERG ET FILS SA | MARC & IVKA | Van Laer | ECO SHOP | Steenaerts Kristien

Claeys Cuirs-Sellerie SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claeys Cuirs-Sellerie SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09535003662. Het bedrijf Claeys Cuirs-Sellerie SA bevindt zich op het adres: Rue du Palais 8; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Horseriding and supplies. Lijst met producten zijn Saddlers harness makers; Hides & skins; Pet shops - Retail.
De hoofdactiviteit van Claeys Cuirs-Sellerie SA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claeys Cuirs-Sellerie SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claeys Cuirs-Sellerie SA, openstaande posities, locatie van Claeys Cuirs-Sellerie SA op de kaart.

Claeys Cuirs-Sellerie SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claeys Cuirs-Sellerie SA, company assigned to the tax number BE09535003662. The company Claeys Cuirs-Sellerie SA is located at the address: Rue du Palais 8; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Horseriding and supplies. List of products are Saddlers harness makers; Hides & skins; Pet shops - Retail.
The main activity of Claeys Cuirs-Sellerie SA is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Claeys Cuirs-Sellerie SA is not available. You also can look at reviews of Claeys Cuirs-Sellerie SA, open positions, location of Claeys Cuirs-Sellerie SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claeys Cuirs-Sellerie SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claeys Cuirs-Sellerie SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claeys Cuirs-Sellerie SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claeys Cuirs-Sellerie SA, employees, financial statistics.