Eduards Trailer Factory B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Eduards Trailer Factory B.V.B.A.
Private companiesAmusement and Recreation Services • Eduards Trailer Factory B.V.B.A.

Contactgegevens Eduards Trailer Factory B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eduards Trailer Factory B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eduards Trailer Factory B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 7 - I.Z. Mol 2490 Balen, België

Telefoon (phone): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

Fax (fax): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eduards Trailer Factory B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eduards Trailer Factory B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eduards Trailer Factory B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eduards Trailer Factory B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eduards Trailer Factory B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eduards Trailer Factory B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eduards Trailer Factory B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eduards Trailer Factory B.V.B.A.
Products information Eduards Trailer Factory B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07469024658
Ondernemingsnummer: 7602783203
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 445,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Horse transporters; Tarp-top trailers; Trailers for passenger cars; Trailers for vehicles; Trailers,special-purpose

Product categorie (product category): Horse Trailers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eduards Trailer Factory B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Eduards Trailer Factory B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eduards Trailer Factory B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Eduards Trailer Factory B.V.B.A.

3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
23999904. Kaasverbanden, gemaakt van aangekochte materialen | Cheese bandages, made from purchased materials
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
36480108. Openbare verlichtingsapparatuur | Public lighting fixtures
50399907. Flue linings | Flue linings
73810203. Lie detectie service | Lie detection service

Werken bij Eduards Trailer Factory B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eduards Trailer Factory B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eduards Trailer Factory B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eduards Trailer Factory B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • Bezetter (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat voornamelijk in voor de binnenbezetting samen met de zaakvoerder.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Storingstechnieker in Eeklo 3 ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Om onze productieplant te versterken in Eeklo zijn wij op zoek naar een storingtechnieker. Rapporterend aan de machineverantwoordelijke, bent u mee verantwoordelijk voor de technische aspecten van een aantal productielijnen. Je staat in voor zowel preventieve als dringende herstellings- en/of onderhoudswerken aan een beperkt aantal productielijnen Je bent verantwoordelijk voor het correct afstemmen van de productielijnen in samenspraak met machineverantwoordelijken, meestergasten, operatoren en kwaliteitsdiensten Je staat in voor de omstellingen volgens de productspecificaties Je herstelt wisselstukken en bereidt machineonderdelen voor Je staat mee in voor aanpassingen inzake veiligheid en geeft technische bijstand tijdens proeven

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

Zoek naar antwoorden van Eduards Trailer Factory B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Eduards Trailer Factory B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eduards Trailer Factory B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Eduards Trailer Factory B.V.B.A.. Eduards Trailer Factory B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eduards Trailer Factory B.V.B.A.. Leave a respond for Eduards Trailer Factory B.V.B.A.. Eduards Trailer Factory B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eduards Trailer Factory B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Eduards Trailer Factory B.V.B.A.
Location of Eduards Trailer Factory B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Eduards Trailer Factory B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Eduards Trailer Factory B.V.B.A. Eduards Trailer Factory B.V.B.A.: BEENHOUWERIJ CHRISTIAENS | COIFFURE RIA | Verdin J | RUDY MALFROID | LE TABOUL?

Other related companies as Eduards Trailer Factory B.V.B.A.: BEENHOUWERIJ CHRISTIAENS | COIFFURE RIA | Verdin J | RUDY MALFROID | LE TABOUL?

Eduards Trailer Factory B.V.B.A. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eduards Trailer Factory B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07469024658. Het bedrijf Eduards Trailer Factory B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Industrieweg 7 - I.Z. Mol 2490 Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 445,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Horse Trailers. Lijst met producten zijn Horse transporters; Tarp-top trailers; Trailers for passenger cars; Trailers for vehicles; Trailers,special-purpose.
De hoofdactiviteit van Eduards Trailer Factory B.V.B.A. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eduards Trailer Factory B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eduards Trailer Factory B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Eduards Trailer Factory B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eduards Trailer Factory B.V.B.A. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eduards Trailer Factory B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07469024658. The company Eduards Trailer Factory B.V.B.A. is located at the address: Industrieweg 7 - I.Z. Mol 2490 Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 445,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Horse Trailers. List of products are Horse transporters; Tarp-top trailers; Trailers for passenger cars; Trailers for vehicles; Trailers,special-purpose.
The main activity of Eduards Trailer Factory B.V.B.A. is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eduards Trailer Factory B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Eduards Trailer Factory B.V.B.A., open positions, location of Eduards Trailer Factory B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eduards Trailer Factory B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eduards Trailer Factory B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eduards Trailer Factory B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eduards Trailer Factory B.V.B.A., employees, financial statistics.