Kaos-KMA-Gezinsplaatsing

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Kaos-KMA-Gezinsplaatsing
Private companiesMotor Freight Transportation • Kaos-KMA-Gezinsplaatsing

Contactgegevens Kaos-KMA-Gezinsplaatsing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaos-KMA-Gezinsplaatsing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaos-KMA-Gezinsplaatsing

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stuivenbergvaart 76; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 43 26 94; 015 43 30 03 (+32-015 43 26 94; 015 43 30 03) 015 43 26 94; 015 43 30 03 (+32-015 43 26 94; 015 43 30 03)

Fax (fax): 015 43 26 94 (+32-015 43 26 94) 015 43 26 94 (+32-015 43 26 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaos-KMA-Gezinsplaatsing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaos-KMA-Gezinsplaatsing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaos-KMA-Gezinsplaatsing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaos-KMA-Gezinsplaatsing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaos-KMA-Gezinsplaatsing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaos-KMA-Gezinsplaatsing
Products information Kaos-KMA-Gezinsplaatsing

BTW identificatienummer (tax): BE09723693847
Ondernemingsnummer: 3222808837
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Kaos-KMA-Gezinsplaatsing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Homes for children

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaos-KMA-Gezinsplaatsing
(Get full report from official database of BE for Kaos-KMA-Gezinsplaatsing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaos-KMA-Gezinsplaatsing
Addition kinds of activities for Kaos-KMA-Gezinsplaatsing

26310408. Matrix bord | Matrix board
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
32690201. Chemisch porselein | Chemical porcelain
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
36999903. Generatoren, ultrasone | Generators, ultrasonic
57190104. aardewerk | Crockery

Werken bij Kaos-KMA-Gezinsplaatsing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaos-KMA-Gezinsplaatsing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaos-KMA-Gezinsplaatsing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaos-KMA-Gezinsplaatsing. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van Kaos-KMA-Gezinsplaatsing in sociale netwerken
Look for responds of Kaos-KMA-Gezinsplaatsing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaos-KMA-Gezinsplaatsing. Laat een reactie achter voor Kaos-KMA-Gezinsplaatsing. Kaos-KMA-Gezinsplaatsing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaos-KMA-Gezinsplaatsing. Leave a respond for Kaos-KMA-Gezinsplaatsing. Kaos-KMA-Gezinsplaatsing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaos-KMA-Gezinsplaatsing op de google maps. Adres en contacten Kaos-KMA-Gezinsplaatsing
Location of Kaos-KMA-Gezinsplaatsing on the google maps. Address and contacts of Kaos-KMA-Gezinsplaatsing

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaos-KMA-Gezinsplaatsing Kaos-KMA-Gezinsplaatsing: Van Hemel Luc | FRANSIMON | VRANCKEN | Goyvaerts Chantal | RACHEL D'HAESELEER

Other related companies as Kaos-KMA-Gezinsplaatsing: Van Hemel Luc | FRANSIMON | VRANCKEN | Goyvaerts Chantal | RACHEL D'HAESELEER

Kaos-KMA-Gezinsplaatsing is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09723693847. Het bedrijf Kaos-KMA-Gezinsplaatsing bevindt zich op het adres: Stuivenbergvaart 76; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Homes for children. Producten gemaakt in Kaos-KMA-Gezinsplaatsing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kaos-KMA-Gezinsplaatsing is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaos-KMA-Gezinsplaatsing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, openstaande posities, locatie van Kaos-KMA-Gezinsplaatsing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kaos-KMA-Gezinsplaatsing is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, company assigned to the tax number BE09723693847. The company Kaos-KMA-Gezinsplaatsing is located at the address: Stuivenbergvaart 76; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Homes for children. Products created in Kaos-KMA-Gezinsplaatsing were not found.
The main activity of Kaos-KMA-Gezinsplaatsing is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaos-KMA-Gezinsplaatsing is not available. You also can look at reviews of Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, open positions, location of Kaos-KMA-Gezinsplaatsing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaos-KMA-Gezinsplaatsing, employees, financial statistics.