IMP Mes Petits ASBL

Contactgegevens IMP Mes Petits ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMP Mes Petits ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMP Mes Petits ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Gare 9; 6720; Habay (Habay-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 063 42 33 55 (+32-063 42 33 55) 063 42 33 55 (+32-063 42 33 55)

Fax (fax): 063 42 42 44 (+32-063 42 42 44) 063 42 42 44 (+32-063 42 42 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMP Mes Petits ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMP Mes Petits ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMP Mes Petits ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMP Mes Petits ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMP Mes Petits ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMP Mes Petits ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMP Mes Petits ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMP Mes Petits ASBL
Products information IMP Mes Petits ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02823730468
Ondernemingsnummer: 4529632568
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in IMP Mes Petits ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Homes for children

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMP Mes Petits ASBL
(Get full report from official database of BE for IMP Mes Petits ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMP Mes Petits ASBL
Addition kinds of activities for IMP Mes Petits ASBL

473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
22730501. Chenille tapijten | Chenille rugs
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
42269904. Lumber terminal (opslag voor verhuur) | Lumber terminal (storage for hire)

Werken bij IMP Mes Petits ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMP Mes Petits ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMP Mes Petits ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMP Mes Petits ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van IMP Mes Petits ASBL in sociale netwerken
Look for responds of IMP Mes Petits ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMP Mes Petits ASBL. Laat een reactie achter voor IMP Mes Petits ASBL. IMP Mes Petits ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMP Mes Petits ASBL. Leave a respond for IMP Mes Petits ASBL. IMP Mes Petits ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMP Mes Petits ASBL op de google maps. Adres en contacten IMP Mes Petits ASBL
Location of IMP Mes Petits ASBL on the google maps. Address and contacts of IMP Mes Petits ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come IMP Mes Petits ASBL IMP Mes Petits ASBL: LIPPENS | E.B. ENTREPRISES | ANNIE VAN HEES | ABDELAZIZ MADI | PLASTRUCO TECHNICS NV

Other related companies as IMP Mes Petits ASBL: LIPPENS | E.B. ENTREPRISES | ANNIE VAN HEES | ABDELAZIZ MADI | PLASTRUCO TECHNICS NV

IMP Mes Petits ASBL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMP Mes Petits ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02823730468. Het bedrijf IMP Mes Petits ASBL bevindt zich op het adres: Avenue de la Gare 9; 6720; Habay (Habay-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Homes for children. Producten gemaakt in IMP Mes Petits ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMP Mes Petits ASBL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMP Mes Petits ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMP Mes Petits ASBL, openstaande posities, locatie van IMP Mes Petits ASBL op de kaart.

IMP Mes Petits ASBL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMP Mes Petits ASBL, company assigned to the tax number BE02823730468. The company IMP Mes Petits ASBL is located at the address: Avenue de la Gare 9; 6720; Habay (Habay-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Homes for children. Products created in IMP Mes Petits ASBL were not found.
The main activity of IMP Mes Petits ASBL is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IMP Mes Petits ASBL is not available. You also can look at reviews of IMP Mes Petits ASBL, open positions, location of IMP Mes Petits ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMP Mes Petits ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMP Mes Petits ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMP Mes Petits ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMP Mes Petits ASBL, employees, financial statistics.