Vannut Moniek

Contactgegevens Vannut Moniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vannut Moniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vannut Moniek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Justus Lipsiuslaan 35; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 93 00; 0476 47 98 00 (+32-011 22 93 00; 0476 47 98 00) 011 22 93 00; 0476 47 98 00 (+32-011 22 93 00; 0476 47 98 00)

Fax (fax): +32 (61) 773-92-74 +32 (61) 773-92-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vannut Moniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vannut Moniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vannut Moniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vannut Moniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vannut Moniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vannut Moniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vannut Moniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vannut Moniek
Products information Vannut Moniek

BTW identificatienummer (tax): BE05664245605
Ondernemingsnummer: 5812286376
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Vannut Moniek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vannut Moniek
(Get full report from official database of BE for Vannut Moniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vannut Moniek
Addition kinds of activities for Vannut Moniek

262109. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
32319900. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
32590300. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
38410417. speculums | Speculums
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec
80210201. Tandarts | Dental clinic
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij Vannut Moniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vannut Moniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vannut Moniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vannut Moniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Ploegbaas Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren PLOEGBAAS elektricien m/v Allround projecten zowel industrieel als residentieel

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Vannut Moniek in sociale netwerken
Look for responds of Vannut Moniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vannut Moniek. Laat een reactie achter voor Vannut Moniek. Vannut Moniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vannut Moniek. Leave a respond for Vannut Moniek. Vannut Moniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vannut Moniek op de google maps. Adres en contacten Vannut Moniek
Location of Vannut Moniek on the google maps. Address and contacts of Vannut Moniek

Andere gerelateerde bedrijven als come Vannut Moniek Vannut Moniek: EUGEEN MERTENS | BANCONTACT-MISTER CASH | SCHOENMAKERIJ EXPRESS | Deniz | ROBERT PIRARD

Other related companies as Vannut Moniek: EUGEEN MERTENS | BANCONTACT-MISTER CASH | SCHOENMAKERIJ EXPRESS | Deniz | ROBERT PIRARD

Vannut Moniek is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vannut Moniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05664245605. Het bedrijf Vannut Moniek bevindt zich op het adres: Justus Lipsiuslaan 35; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Vannut Moniek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vannut Moniek is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vannut Moniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vannut Moniek, openstaande posities, locatie van Vannut Moniek op de kaart.

Vannut Moniek is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vannut Moniek, company assigned to the tax number BE05664245605. The company Vannut Moniek is located at the address: Justus Lipsiuslaan 35; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Home nursing. Products created in Vannut Moniek were not found.
The main activity of Vannut Moniek is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vannut Moniek is not available. You also can look at reviews of Vannut Moniek, open positions, location of Vannut Moniek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vannut Moniek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vannut Moniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vannut Moniek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vannut Moniek, employees, financial statistics.