Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus
Private companiesTransportation by Air • Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus

Contactgegevens Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Namur 90 Box 7; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 84 15 55 (+32-010 84 15 55) 010 84 15 55 (+32-010 84 15 55)

Fax (fax): +32 (60) 570-20-98 +32 (60) 570-20-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus
Products information Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus

BTW identificatienummer (tax): BE04178619384
Ondernemingsnummer: 3490600585
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus
(Get full report from official database of BE for Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus
Addition kinds of activities for Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus

28990206. Stearinezuur | Stearic acid
35669903. Reductie versnellingen en versnellingen voor turbines, behalve auto | Reduction gears and gear units for turbines, except auto
35890301. Afvalwaterzuivering apparatuur | Sewage treatment equipment
36330000. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
38420501. Bandages: plastic, muslin, gips van parijs, enz. | Bandages: plastic, muslin, plaster of paris, etc.
48990000. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation

Werken bij Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

Zoek naar antwoorden van Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus in sociale netwerken
Look for responds of Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus. Laat een reactie achter voor Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus. Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus. Leave a respond for Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus. Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus op de google maps. Adres en contacten Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus
Location of Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus on the google maps. Address and contacts of Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus

Andere gerelateerde bedrijven als come Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus: HENRI-JOSEPH THEUNIS | PRESSING NO 1 | Vermoote A | SANI- & KEUKENDECOR | R. SALAVERRIA

Other related companies as Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus: HENRI-JOSEPH THEUNIS | PRESSING NO 1 | Vermoote A | SANI- & KEUKENDECOR | R. SALAVERRIA

Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04178619384. Het bedrijf Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 90 Box 7; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, openstaande posities, locatie van Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus op de kaart.

Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, company assigned to the tax number BE04178619384. The company Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus is located at the address: Chaussée de Namur 90 Box 7; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. Products created in Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus were not found.
The main activity of Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus is not available. You also can look at reviews of Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, open positions, location of Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Soins Palliatifs à Domicile BW-Domus, employees, financial statistics.