PREVOT ISABELLE

Contactgegevens PREVOT ISABELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PREVOT ISABELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PREVOT ISABELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Europe 1; 7350; Hensies, België

Telefoon (phone): 0475 89 21 28 (+32-0475 89 21 28) 0475 89 21 28 (+32-0475 89 21 28)

Fax (fax): +32 (81) 199-44-82 +32 (81) 199-44-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PREVOT ISABELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PREVOT ISABELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PREVOT ISABELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PREVOT ISABELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PREVOT ISABELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PREVOT ISABELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PREVOT ISABELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PREVOT ISABELLE
Products information PREVOT ISABELLE

BTW identificatienummer (tax): BE07573120117
Ondernemingsnummer: 7499237060
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PREVOT ISABELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PREVOT ISABELLE
(Get full report from official database of BE for PREVOT ISABELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PREVOT ISABELLE
Addition kinds of activities for PREVOT ISABELLE

28449900. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
57190600. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
57350200. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
59990905. Incontinente zorgproducten | Incontinent care products

Werken bij PREVOT ISABELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PREVOT ISABELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PREVOT ISABELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PREVOT ISABELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

Zoek naar antwoorden van PREVOT ISABELLE in sociale netwerken
Look for responds of PREVOT ISABELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PREVOT ISABELLE. Laat een reactie achter voor PREVOT ISABELLE. PREVOT ISABELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PREVOT ISABELLE. Leave a respond for PREVOT ISABELLE. PREVOT ISABELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PREVOT ISABELLE op de google maps. Adres en contacten PREVOT ISABELLE
Location of PREVOT ISABELLE on the google maps. Address and contacts of PREVOT ISABELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come PREVOT ISABELLE PREVOT ISABELLE: Schleck René | Willems C | BW HOTEL GULDEN ANKER | Laeremans P | C. WILMET

Other related companies as PREVOT ISABELLE: Schleck René | Willems C | BW HOTEL GULDEN ANKER | Laeremans P | C. WILMET

PREVOT ISABELLE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PREVOT ISABELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07573120117. Het bedrijf PREVOT ISABELLE bevindt zich op het adres: Avenue de l'Europe 1; 7350; Hensies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in PREVOT ISABELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PREVOT ISABELLE is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PREVOT ISABELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PREVOT ISABELLE, openstaande posities, locatie van PREVOT ISABELLE op de kaart.

PREVOT ISABELLE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PREVOT ISABELLE, company assigned to the tax number BE07573120117. The company PREVOT ISABELLE is located at the address: Avenue de l'Europe 1; 7350; Hensies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. Products created in PREVOT ISABELLE were not found.
The main activity of PREVOT ISABELLE is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PREVOT ISABELLE is not available. You also can look at reviews of PREVOT ISABELLE, open positions, location of PREVOT ISABELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PREVOT ISABELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PREVOT ISABELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PREVOT ISABELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PREVOT ISABELLE, employees, financial statistics.