Meynen S

Contactgegevens Meynen S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meynen S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meynen S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karrekietstraat 29; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 32 26 26 (+32-014 32 26 26) 014 32 26 26 (+32-014 32 26 26)

Fax (fax): 014 31 08 55 (+32-014 31 08 55) 014 31 08 55 (+32-014 31 08 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meynen S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meynen S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meynen S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meynen S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meynen S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meynen S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meynen S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meynen S
Products information Meynen S

BTW identificatienummer (tax): BE08105957031
Ondernemingsnummer: 4784515380
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Meynen S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meynen S
(Get full report from official database of BE for Meynen S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meynen S
Addition kinds of activities for Meynen S

781902. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
51360104. Veters, mannen en jongens ' | Mittens, men's and boys'
54110100. supermarkten | Supermarkets

Werken bij Meynen S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meynen S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meynen S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meynen S. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van Meynen S in sociale netwerken
Look for responds of Meynen S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meynen S. Laat een reactie achter voor Meynen S. Meynen S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meynen S. Leave a respond for Meynen S. Meynen S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meynen S op de google maps. Adres en contacten Meynen S
Location of Meynen S on the google maps. Address and contacts of Meynen S

Andere gerelateerde bedrijven als come Meynen S Meynen S: Devos E | AMGIL ALARMES | VICTOR JOZEF VAN MEENSEL | SPORT 2000 | THIERRY VLIGEN

Other related companies as Meynen S: Devos E | AMGIL ALARMES | VICTOR JOZEF VAN MEENSEL | SPORT 2000 | THIERRY VLIGEN

Meynen S is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meynen S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08105957031. Het bedrijf Meynen S bevindt zich op het adres: Karrekietstraat 29; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 514,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Meynen S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meynen S is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meynen S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meynen S, openstaande posities, locatie van Meynen S op de kaart.

Meynen S is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meynen S, company assigned to the tax number BE08105957031. The company Meynen S is located at the address: Karrekietstraat 29; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 514,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Home nursing. Products created in Meynen S were not found.
The main activity of Meynen S is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meynen S is not available. You also can look at reviews of Meynen S, open positions, location of Meynen S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meynen S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meynen S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meynen S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meynen S, employees, financial statistics.