Jongen-Vermeiren P

Contactgegevens Jongen-Vermeiren P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jongen-Vermeiren P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jongen-Vermeiren P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Arbespine 50; 4845; Jalhay (Sart), België

Telefoon (phone): 087 47 53 80 (+32-087 47 53 80) 087 47 53 80 (+32-087 47 53 80)

Fax (fax): +32 (13) 459-85-75 +32 (13) 459-85-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jongen-Vermeiren P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jongen-Vermeiren P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jongen-Vermeiren P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jongen-Vermeiren P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jongen-Vermeiren P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jongen-Vermeiren P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jongen-Vermeiren P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jongen-Vermeiren P
Products information Jongen-Vermeiren P

BTW identificatienummer (tax): BE05726318359
Ondernemingsnummer: 2378509521
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Jongen-Vermeiren P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jongen-Vermeiren P
(Get full report from official database of BE for Jongen-Vermeiren P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jongen-Vermeiren P
Addition kinds of activities for Jongen-Vermeiren P

201504. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
15419907. Farmaceutische fabrieksbouw | Pharmaceutical manufacturing plant construction
35239904. Tractoren, boerderij | Tractors, farm
35370216. Tractoren, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz .: industrieel | Tractors, used in plants, docks,terminals, etc.: industrial
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization

Werken bij Jongen-Vermeiren P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jongen-Vermeiren P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jongen-Vermeiren P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jongen-Vermeiren P. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

Zoek naar antwoorden van Jongen-Vermeiren P in sociale netwerken
Look for responds of Jongen-Vermeiren P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jongen-Vermeiren P. Laat een reactie achter voor Jongen-Vermeiren P. Jongen-Vermeiren P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jongen-Vermeiren P. Leave a respond for Jongen-Vermeiren P. Jongen-Vermeiren P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jongen-Vermeiren P op de google maps. Adres en contacten Jongen-Vermeiren P
Location of Jongen-Vermeiren P on the google maps. Address and contacts of Jongen-Vermeiren P

Andere gerelateerde bedrijven als come Jongen-Vermeiren P Jongen-Vermeiren P: WILFRIED SMAGGHE | SCOTCH INN | Van den Heuvel Walter | PAUL CARDYN | Gazo Sport

Other related companies as Jongen-Vermeiren P: WILFRIED SMAGGHE | SCOTCH INN | Van den Heuvel Walter | PAUL CARDYN | Gazo Sport

Jongen-Vermeiren P is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jongen-Vermeiren P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05726318359. Het bedrijf Jongen-Vermeiren P bevindt zich op het adres: Arbespine 50; 4845; Jalhay (Sart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Jongen-Vermeiren P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jongen-Vermeiren P is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jongen-Vermeiren P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jongen-Vermeiren P, openstaande posities, locatie van Jongen-Vermeiren P op de kaart.

Jongen-Vermeiren P is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jongen-Vermeiren P, company assigned to the tax number BE05726318359. The company Jongen-Vermeiren P is located at the address: Arbespine 50; 4845; Jalhay (Sart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home nursing. Products created in Jongen-Vermeiren P were not found.
The main activity of Jongen-Vermeiren P is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jongen-Vermeiren P is not available. You also can look at reviews of Jongen-Vermeiren P, open positions, location of Jongen-Vermeiren P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jongen-Vermeiren P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jongen-Vermeiren P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jongen-Vermeiren P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jongen-Vermeiren P, employees, financial statistics.