GOURMEUR-CANON NELLY

Contactgegevens GOURMEUR-CANON NELLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOURMEUR-CANON NELLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOURMEUR-CANON NELLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Houdoux 45; 6150; Anderlues, België

Telefoon (phone): 071 52 90 64; 0495 16 19 88 (+32-071 52 90 64; 0495 16 19 88) 071 52 90 64; 0495 16 19 88 (+32-071 52 90 64; 0495 16 19 88)

Fax (fax): +32 (81) 143-81-68 +32 (81) 143-81-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOURMEUR-CANON NELLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOURMEUR-CANON NELLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOURMEUR-CANON NELLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOURMEUR-CANON NELLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOURMEUR-CANON NELLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOURMEUR-CANON NELLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOURMEUR-CANON NELLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOURMEUR-CANON NELLY
Products information GOURMEUR-CANON NELLY

BTW identificatienummer (tax): BE08914001464
Ondernemingsnummer: 8350128173
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GOURMEUR-CANON NELLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOURMEUR-CANON NELLY
(Get full report from official database of BE for GOURMEUR-CANON NELLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOURMEUR-CANON NELLY
Addition kinds of activities for GOURMEUR-CANON NELLY

253100. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
24369900. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
31310201. tellers | Counters
35320401. Kooien, mijnschacht | Cages, mine shaft
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
76990907. Zadelmakerij | Saddlery repair shop

Werken bij GOURMEUR-CANON NELLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOURMEUR-CANON NELLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOURMEUR-CANON NELLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOURMEUR-CANON NELLY. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

Zoek naar antwoorden van GOURMEUR-CANON NELLY in sociale netwerken
Look for responds of GOURMEUR-CANON NELLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOURMEUR-CANON NELLY. Laat een reactie achter voor GOURMEUR-CANON NELLY. GOURMEUR-CANON NELLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOURMEUR-CANON NELLY. Leave a respond for GOURMEUR-CANON NELLY. GOURMEUR-CANON NELLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOURMEUR-CANON NELLY op de google maps. Adres en contacten GOURMEUR-CANON NELLY
Location of GOURMEUR-CANON NELLY on the google maps. Address and contacts of GOURMEUR-CANON NELLY

Andere gerelateerde bedrijven als come GOURMEUR-CANON NELLY GOURMEUR-CANON NELLY: Tanghe L | Maury Knokke | Dehoux M | Soft Video | BOUWRAMA NV

Other related companies as GOURMEUR-CANON NELLY: Tanghe L | Maury Knokke | Dehoux M | Soft Video | BOUWRAMA NV

GOURMEUR-CANON NELLY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOURMEUR-CANON NELLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914001464. Het bedrijf GOURMEUR-CANON NELLY bevindt zich op het adres: Rue Houdoux 45; 6150; Anderlues. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in GOURMEUR-CANON NELLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOURMEUR-CANON NELLY is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOURMEUR-CANON NELLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOURMEUR-CANON NELLY, openstaande posities, locatie van GOURMEUR-CANON NELLY op de kaart.

GOURMEUR-CANON NELLY is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOURMEUR-CANON NELLY, company assigned to the tax number BE08914001464. The company GOURMEUR-CANON NELLY is located at the address: Rue Houdoux 45; 6150; Anderlues. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. Products created in GOURMEUR-CANON NELLY were not found.
The main activity of GOURMEUR-CANON NELLY is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GOURMEUR-CANON NELLY is not available. You also can look at reviews of GOURMEUR-CANON NELLY, open positions, location of GOURMEUR-CANON NELLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOURMEUR-CANON NELLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOURMEUR-CANON NELLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOURMEUR-CANON NELLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOURMEUR-CANON NELLY, employees, financial statistics.