Goossens I

Contactgegevens Goossens I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goossens I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goossens I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brandstraat 73; 9830; Sint-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): 09 281 05 48 (+32-09 281 05 48) 09 281 05 48 (+32-09 281 05 48)

Fax (fax): +32 (2) 608-64-45 +32 (2) 608-64-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goossens I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goossens I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goossens I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goossens I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goossens I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goossens I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goossens I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goossens I
Products information Goossens I

BTW identificatienummer (tax): BE09133728027
Ondernemingsnummer: 1292510986
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Goossens I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goossens I
(Get full report from official database of BE for Goossens I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goossens I
Addition kinds of activities for Goossens I

07220301. Combineren van diensten | Combining services
23999900. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
26310201. Binnenzool bord | Innersole board
27540603. Coupons: gravure printing | Coupons: gravure printing
35490202. Coilers (metaalbewerkingsmachines) | Coilers (metalworking machines)
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority
75399903. Brandstofsysteem reparatie, motorvoertuig | Fuel system repair, motor vehicle

Werken bij Goossens I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goossens I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goossens I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goossens I. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

 • Verpleegkundigen acute geriatrie (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de acute geriatrie.

 • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

 • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

 • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

 • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: DE LEIDRAAD

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

 • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

 • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Goossens I in sociale netwerken
Look for responds of Goossens I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goossens I. Laat een reactie achter voor Goossens I. Goossens I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goossens I. Leave a respond for Goossens I. Goossens I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goossens I op de google maps. Adres en contacten Goossens I
Location of Goossens I on the google maps. Address and contacts of Goossens I

Andere gerelateerde bedrijven als come Goossens I Goossens I: ASLK-CGER Bank | FERME DE BEAUDROIT | DE KW'S MIMETHEATER | L'ATELIER SAINT LUC | MICHEL PETIT

Other related companies as Goossens I: ASLK-CGER Bank | FERME DE BEAUDROIT | DE KW'S MIMETHEATER | L'ATELIER SAINT LUC | MICHEL PETIT

Goossens I is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goossens I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09133728027. Het bedrijf Goossens I bevindt zich op het adres: Brandstraat 73; 9830; Sint-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Goossens I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goossens I is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goossens I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goossens I, openstaande posities, locatie van Goossens I op de kaart.

Goossens I is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goossens I, company assigned to the tax number BE09133728027. The company Goossens I is located at the address: Brandstraat 73; 9830; Sint-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home nursing. Products created in Goossens I were not found.
The main activity of Goossens I is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Goossens I is not available. You also can look at reviews of Goossens I, open positions, location of Goossens I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goossens I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goossens I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goossens I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goossens I, employees, financial statistics.