DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV

Contactgegevens DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Slijkensesteenweg 2 8400 Oostende - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-24-21-40 32-59-24-21-40

Fax (fax): 32-59-24-21-80 32-59-24-21-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV
Products information DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09266937255
Ondernemingsnummer: 9613830566
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Construction machinery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV
(Get full report from official database of BE for DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV
Addition kinds of activities for DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV

24999911. Oars en peddels, hout | Oars and paddles, wood
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
50840517. Gereedschapshouders (bijv. Chucks, torens) | Tool holders (e.g., chucks, turrets)
50840807. Waterpompen (industrieel) | Water pumps (industrial)
79930402. Gokautomaten, munteenheid | Gambling machines, coin-operated

Werken bij DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

Zoek naar antwoorden van DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV in sociale netwerken
Look for responds of DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV. Laat een reactie achter voor DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV. DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV. Leave a respond for DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV. DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV op de google maps. Adres en contacten DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV
Location of DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV on the google maps. Address and contacts of DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV: Louveaux Y | CENTRE DELB?VE | DI?T?TICIEN HAUSTRATE F. | J. PROOST | Black Out

Other related companies as DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV: Louveaux Y | CENTRE DELB?VE | DI?T?TICIEN HAUSTRATE F. | J. PROOST | Black Out

DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09266937255. Het bedrijf DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV bevindt zich op het adres: Slijkensesteenweg 2 8400 Oostende - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Construction machinery. Producten gemaakt in DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, openstaande posities, locatie van DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV op de kaart.

DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, company assigned to the tax number BE09266937255. The company DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV is located at the address: Slijkensesteenweg 2 8400 Oostende - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Construction machinery. Products created in DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV were not found.
The main activity of DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV is not available. You also can look at reviews of DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, open positions, location of DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECLOEDT & ZOON BAGGERWERKEN NV, employees, financial statistics.