Dufrasne N

Contactgegevens Dufrasne N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dufrasne N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dufrasne N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Binche 310; 7301; Boussu (Hornu), België

Telefoon (phone): 065 79 14 25 (+32-065 79 14 25) 065 79 14 25 (+32-065 79 14 25)

Fax (fax): +32 (65) 632-95-41 +32 (65) 632-95-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dufrasne N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dufrasne N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dufrasne N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dufrasne N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dufrasne N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dufrasne N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dufrasne N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dufrasne N
Products information Dufrasne N

BTW identificatienummer (tax): BE09016448974
Ondernemingsnummer: 7939514160
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Dufrasne N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dufrasne N
(Get full report from official database of BE for Dufrasne N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dufrasne N
Addition kinds of activities for Dufrasne N

358201. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
20410107. Granulaire tarwemeel | Granular wheat flour
32720324. Wash fundamenten, pre-terrazzo | Wash foundations, precast terrazzo
36639909. Satellieten, communicatie | Satellites, communications
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical
39990205. Haarspeldjes | Hairpin mountings
54419905. Popcorn, inclusief karamelmielie | Popcorn, including caramel corn
65150000. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service

Werken bij Dufrasne N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dufrasne N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dufrasne N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dufrasne N. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van Dufrasne N in sociale netwerken
Look for responds of Dufrasne N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dufrasne N. Laat een reactie achter voor Dufrasne N. Dufrasne N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dufrasne N. Leave a respond for Dufrasne N. Dufrasne N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dufrasne N op de google maps. Adres en contacten Dufrasne N
Location of Dufrasne N on the google maps. Address and contacts of Dufrasne N

Andere gerelateerde bedrijven als come Dufrasne N Dufrasne N: KBC | BLIECK DRANKENHANDEL | CHRISTIANE CELIS | DUBOIS-MANOUVRIER | Van Haver C

Other related companies as Dufrasne N: KBC | BLIECK DRANKENHANDEL | CHRISTIANE CELIS | DUBOIS-MANOUVRIER | Van Haver C

Dufrasne N is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dufrasne N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09016448974. Het bedrijf Dufrasne N bevindt zich op het adres: Rue de Binche 310; 7301; Boussu (Hornu). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Dufrasne N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dufrasne N is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dufrasne N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dufrasne N, openstaande posities, locatie van Dufrasne N op de kaart.

Dufrasne N is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dufrasne N, company assigned to the tax number BE09016448974. The company Dufrasne N is located at the address: Rue de Binche 310; 7301; Boussu (Hornu). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home nursing. Products created in Dufrasne N were not found.
The main activity of Dufrasne N is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dufrasne N is not available. You also can look at reviews of Dufrasne N, open positions, location of Dufrasne N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dufrasne N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dufrasne N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dufrasne N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dufrasne N, employees, financial statistics.