Debaar J

Contactgegevens Debaar J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debaar J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debaar J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Aulichamps 26; 4460; Gr?ce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres), België

Telefoon (phone): 04 234 60 21 (+32-04 234 60 21) 04 234 60 21 (+32-04 234 60 21)

Fax (fax): +32 (64) 401-76-39 +32 (64) 401-76-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debaar J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debaar J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debaar J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debaar J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debaar J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debaar J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debaar J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debaar J
Products information Debaar J

BTW identificatienummer (tax): BE04999572753
Ondernemingsnummer: 1961578369
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Debaar J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debaar J
(Get full report from official database of BE for Debaar J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debaar J
Addition kinds of activities for Debaar J

571400. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
22410304. Venetiaanse blinde banden | Venetian blind tapes
25910101. Gordijn- en draperijstaafjes, palen en armaturen | Curtain and drapery rods, poles, and fixtures
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
38239903. Verbrandingscontrole instrumenten | Combustion control instruments
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
44930000. jachthavens | Marinas
45229904. Helikopter dragers, onopgelost | Helicopter carriers, nonscheduled

Werken bij Debaar J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debaar J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debaar J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debaar J. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van Debaar J in sociale netwerken
Look for responds of Debaar J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debaar J. Laat een reactie achter voor Debaar J. Debaar J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debaar J. Leave a respond for Debaar J. Debaar J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debaar J op de google maps. Adres en contacten Debaar J
Location of Debaar J on the google maps. Address and contacts of Debaar J

Andere gerelateerde bedrijven als come Debaar J Debaar J: Argenta T Verhofstadt | AGIBO BVBA | DAVID DE CUBBER | TAELMAN PIET | PARFUMERIE CLOQUET

Other related companies as Debaar J: Argenta T Verhofstadt | AGIBO BVBA | DAVID DE CUBBER | TAELMAN PIET | PARFUMERIE CLOQUET

Debaar J is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Debaar J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04999572753. Het bedrijf Debaar J bevindt zich op het adres: Rue Aulichamps 26; 4460; Gr?ce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Debaar J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debaar J is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debaar J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debaar J, openstaande posities, locatie van Debaar J op de kaart.

Debaar J is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Debaar J, company assigned to the tax number BE04999572753. The company Debaar J is located at the address: Rue Aulichamps 26; 4460; Gr?ce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. Products created in Debaar J were not found.
The main activity of Debaar J is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Debaar J is not available. You also can look at reviews of Debaar J, open positions, location of Debaar J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debaar J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debaar J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debaar J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debaar J, employees, financial statistics.