De Baets J

Contactgegevens De Baets J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Baets J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Baets J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Emiel Poetoustraat 1; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 226 84 60 (+32-09 226 84 60) 09 226 84 60 (+32-09 226 84 60)

Fax (fax): +32 (58) 948-78-10 +32 (58) 948-78-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Baets J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Baets J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Baets J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Baets J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Baets J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Baets J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Baets J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Baets J
Products information De Baets J

BTW identificatienummer (tax): BE08425384521
Ondernemingsnummer: 2804504394
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 127,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in De Baets J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Baets J
(Get full report from official database of BE for De Baets J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Baets J
Addition kinds of activities for De Baets J

599911. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
24260107. Voorraad, stoel, hardhout: gedraaid, gevormd of gesneden | Stock, chair, hardwood: turned, shaped, or carved
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
34420500. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
34999919. Reels, kabel: metaal | Reels, cable: metal
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
37110107. Patrolwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Patrol wagons (motor vehicles), assembly of
59619926. Elektronische veilingen | Electronic auctions

Werken bij De Baets J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Baets J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Baets J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Baets J. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

Zoek naar antwoorden van De Baets J in sociale netwerken
Look for responds of De Baets J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Baets J. Laat een reactie achter voor De Baets J. De Baets J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Baets J. Leave a respond for De Baets J. De Baets J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Baets J op de google maps. Adres en contacten De Baets J
Location of De Baets J on the google maps. Address and contacts of De Baets J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Baets J De Baets J: AFBRAAK ANTOINE | Agence D H T | KOEN DEWITTE | Marie-Madeleine | MASURE BVBA

Other related companies as De Baets J: AFBRAAK ANTOINE | Agence D H T | KOEN DEWITTE | Marie-Madeleine | MASURE BVBA

De Baets J is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Baets J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08425384521. Het bedrijf De Baets J bevindt zich op het adres: Emiel Poetoustraat 1; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 127,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in De Baets J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Baets J is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Baets J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Baets J, openstaande posities, locatie van De Baets J op de kaart.

De Baets J is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Baets J, company assigned to the tax number BE08425384521. The company De Baets J is located at the address: Emiel Poetoustraat 1; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 127,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home nursing. Products created in De Baets J were not found.
The main activity of De Baets J is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Baets J is not available. You also can look at reviews of De Baets J, open positions, location of De Baets J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Baets J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Baets J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Baets J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Baets J, employees, financial statistics.