TAKELDIENST ANDR?

Contactgegevens TAKELDIENST ANDR?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAKELDIENST ANDR?: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAKELDIENST ANDR?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJFWEGENSTRAAT 8; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51303681 (+32-51303681) 51303681 (+32-51303681)

Fax (fax): +32 (69) 777-60-94 +32 (69) 777-60-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAKELDIENST ANDR?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAKELDIENST ANDR?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAKELDIENST ANDR?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAKELDIENST ANDR?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAKELDIENST ANDR?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAKELDIENST ANDR?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAKELDIENST ANDR?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAKELDIENST ANDR?
Products information TAKELDIENST ANDR?

BTW identificatienummer (tax): BE08136444091
Ondernemingsnummer: 5965270996
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TAKELDIENST ANDR? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAKELDIENST ANDR?
(Get full report from official database of BE for TAKELDIENST ANDR?)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAKELDIENST ANDR?
Addition kinds of activities for TAKELDIENST ANDR?

25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
26760103. Servetten, papier: gemaakt van gekocht papier | Napkins, paper: made from purchased paper
38260700. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
75360000. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij TAKELDIENST ANDR?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAKELDIENST ANDR?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAKELDIENST ANDR?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAKELDIENST ANDR?. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van TAKELDIENST ANDR? in sociale netwerken
Look for responds of TAKELDIENST ANDR? in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAKELDIENST ANDR?. Laat een reactie achter voor TAKELDIENST ANDR?. TAKELDIENST ANDR? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAKELDIENST ANDR?. Leave a respond for TAKELDIENST ANDR?. TAKELDIENST ANDR? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAKELDIENST ANDR? op de google maps. Adres en contacten TAKELDIENST ANDR?
Location of TAKELDIENST ANDR? on the google maps. Address and contacts of TAKELDIENST ANDR?

Andere gerelateerde bedrijven als come TAKELDIENST ANDR? TAKELDIENST ANDR?: Versluys Geert NV | Klompje (Het) | FEESTZAAL CONCORDIA | ZEE EN DUIN | ANNE-LOUISE BOTSON

Other related companies as TAKELDIENST ANDR?: Versluys Geert NV | Klompje (Het) | FEESTZAAL CONCORDIA | ZEE EN DUIN | ANNE-LOUISE BOTSON

TAKELDIENST ANDR? is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAKELDIENST ANDR?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08136444091. Het bedrijf TAKELDIENST ANDR? bevindt zich op het adres: VIJFWEGENSTRAAT 8; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen. Producten gemaakt in TAKELDIENST ANDR? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAKELDIENST ANDR? is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAKELDIENST ANDR? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAKELDIENST ANDR?, openstaande posities, locatie van TAKELDIENST ANDR? op de kaart.

TAKELDIENST ANDR? is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAKELDIENST ANDR?, company assigned to the tax number BE08136444091. The company TAKELDIENST ANDR? is located at the address: VIJFWEGENSTRAAT 8; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen. Products created in TAKELDIENST ANDR? were not found.
The main activity of TAKELDIENST ANDR? is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAKELDIENST ANDR? is not available. You also can look at reviews of TAKELDIENST ANDR?, open positions, location of TAKELDIENST ANDR? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAKELDIENST ANDR?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAKELDIENST ANDR?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAKELDIENST ANDR?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAKELDIENST ANDR?, employees, financial statistics.