Vanessa

Contactgegevens Vanessa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanessa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanessa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drève de la Gendarmerie 51; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 20 76 03 (+32-055 20 76 03) 055 20 76 03 (+32-055 20 76 03)

Fax (fax): +32 (69) 865-11-18 +32 (69) 865-11-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanessa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanessa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanessa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanessa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanessa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanessa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanessa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanessa
Products information Vanessa

BTW identificatienummer (tax): BE08521240234
Ondernemingsnummer: 1165618896
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Vanessa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanessa
(Get full report from official database of BE for Vanessa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanessa
Addition kinds of activities for Vanessa

229600. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
07510102. Verbeteringsdiensten voor de zuivelfabriek | Dairy herd improvement association services
17719905. Terrasconstructie, beton | Patio construction, concrete
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
38410413. Naalden, hechting | Needles, suture

Werken bij Vanessa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanessa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanessa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanessa. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

Zoek naar antwoorden van Vanessa in sociale netwerken
Look for responds of Vanessa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanessa. Laat een reactie achter voor Vanessa. Vanessa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanessa. Leave a respond for Vanessa. Vanessa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanessa op de google maps. Adres en contacten Vanessa
Location of Vanessa on the google maps. Address and contacts of Vanessa

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanessa Vanessa: KID COOL | S.K. NIEUWKERKE | SUPERFOS PACKAGING NV | AKORD | Peters L & Fils

Other related companies as Vanessa: KID COOL | S.K. NIEUWKERKE | SUPERFOS PACKAGING NV | AKORD | Peters L & Fils

Vanessa is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanessa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521240234. Het bedrijf Vanessa bevindt zich op het adres: Drève de la Gendarmerie 51; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Vanessa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanessa is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanessa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanessa, openstaande posities, locatie van Vanessa op de kaart.

Vanessa is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanessa, company assigned to the tax number BE08521240234. The company Vanessa is located at the address: Drève de la Gendarmerie 51; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Vanessa were not found.
The main activity of Vanessa is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanessa is not available. You also can look at reviews of Vanessa, open positions, location of Vanessa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanessa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanessa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanessa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanessa, employees, financial statistics.