De Blieck J

Contactgegevens De Blieck J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Blieck J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Blieck J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Montjoie 38; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 11 83 (+32-02 374 11 83) 02 374 11 83 (+32-02 374 11 83)

Fax (fax): +32 (51) 566-31-76 +32 (51) 566-31-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Blieck J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Blieck J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Blieck J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Blieck J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Blieck J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Blieck J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Blieck J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Blieck J
Products information De Blieck J

BTW identificatienummer (tax): BE04555450439
Ondernemingsnummer: 4706787109
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Blieck J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Blieck J
(Get full report from official database of BE for De Blieck J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Blieck J
Addition kinds of activities for De Blieck J

5921. Drankwinkels | Liquor stores
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
34239917. Bladskimmers of zwembaden | Leaf skimmers or swimming pool rakes
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
51120400. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
52110402. Modulaire huizen | Modular homes
73899944. Relocation service | Relocation service
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij De Blieck J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Blieck J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Blieck J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Blieck J. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Tielt, zijn we op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen voor de verschillende werven.

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van De Blieck J in sociale netwerken
Look for responds of De Blieck J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Blieck J. Laat een reactie achter voor De Blieck J. De Blieck J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Blieck J. Leave a respond for De Blieck J. De Blieck J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Blieck J op de google maps. Adres en contacten De Blieck J
Location of De Blieck J on the google maps. Address and contacts of De Blieck J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Blieck J De Blieck J: CLAUDINE LUCAS | GARAGE DECLEIR | S D E | GYMNA | REVELCO SA

Other related companies as De Blieck J: CLAUDINE LUCAS | GARAGE DECLEIR | S D E | GYMNA | REVELCO SA

De Blieck J is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Blieck J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04555450439. Het bedrijf De Blieck J bevindt zich op het adres: Avenue Montjoie 38; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 743,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in De Blieck J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Blieck J is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Blieck J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Blieck J, openstaande posities, locatie van De Blieck J op de kaart.

De Blieck J is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Blieck J, company assigned to the tax number BE04555450439. The company De Blieck J is located at the address: Avenue Montjoie 38; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 743,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in De Blieck J were not found.
The main activity of De Blieck J is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Blieck J is not available. You also can look at reviews of De Blieck J, open positions, location of De Blieck J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Blieck J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Blieck J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Blieck J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Blieck J, employees, financial statistics.