DEXIA

Contactgegevens DEXIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEXIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEXIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 4; 8953; HEUVELLAND, België

Telefoon (phone): 57445840 (+32-57445840) 57445840 (+32-57445840)

Fax (fax): +32 (61) 369-10-98 +32 (61) 369-10-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEXIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEXIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEXIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEXIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEXIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEXIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEXIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEXIA
Products information DEXIA

BTW identificatienummer (tax): BE08038391113
Ondernemingsnummer: 1194732666
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DEXIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEXIA
(Get full report from official database of BE for DEXIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEXIA
Addition kinds of activities for DEXIA

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
22999901. Breedgeweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Broadwoven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials
80410000. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors

Werken bij DEXIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEXIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEXIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEXIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van DEXIA in sociale netwerken
Look for responds of DEXIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEXIA. Laat een reactie achter voor DEXIA. DEXIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEXIA. Leave a respond for DEXIA. DEXIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEXIA op de google maps. Adres en contacten DEXIA
Location of DEXIA on the google maps. Address and contacts of DEXIA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEXIA DEXIA: WILLY VAN DIEVOORT | MARC HERTOGE | JEAN DE BLANDER | FRITUUR TER DONK | BIG BANG

Other related companies as DEXIA: WILLY VAN DIEVOORT | MARC HERTOGE | JEAN DE BLANDER | FRITUUR TER DONK | BIG BANG

DEXIA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEXIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038391113. Het bedrijf DEXIA bevindt zich op het adres: MARKT 4; 8953; HEUVELLAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in DEXIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEXIA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEXIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEXIA, openstaande posities, locatie van DEXIA op de kaart.

DEXIA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEXIA, company assigned to the tax number BE08038391113. The company DEXIA is located at the address: MARKT 4; 8953; HEUVELLAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in DEXIA were not found.
The main activity of DEXIA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEXIA is not available. You also can look at reviews of DEXIA, open positions, location of DEXIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEXIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEXIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEXIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEXIA, employees, financial statistics.