Hainaut Hydraulique

Contactgegevens Hainaut Hydraulique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hainaut Hydraulique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hainaut Hydraulique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Montigny 265 6060 Gilly (Charleroi), België

Telefoon (phone): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

Fax (fax): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hainaut Hydraulique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hainaut Hydraulique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hainaut Hydraulique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hainaut Hydraulique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hainaut Hydraulique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hainaut Hydraulique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hainaut Hydraulique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hainaut Hydraulique
Products information Hainaut Hydraulique

BTW identificatienummer (tax): BE06695037841
Ondernemingsnummer: 4383239746
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Hydraulic components; Hydraulic cylinders; Hydraulic hoses; Hydraulic seals; Industrial hydraulic systems

Product categorie (product category): High Pressure And Ultra-High Pressure Hoses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hainaut Hydraulique
(Get full report from official database of BE for Hainaut Hydraulique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hainaut Hydraulique
Addition kinds of activities for Hainaut Hydraulique

243105. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
738913. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
38240201. Teller type registers | Counter type registers
73599912. Werkzone verkeersapparatuur (vlaggen, kegels, vaten, enz.) | Work zone traffic equipment (flags, cones, barrels, etc.)
79330000. Bowling centra | Bowling centers
95110204. Waterbeschermingsbureau, overheid | Water pollution control agency, government

Werken bij Hainaut Hydraulique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hainaut Hydraulique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hainaut Hydraulique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hainaut Hydraulique. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Hainaut Hydraulique in sociale netwerken
Look for responds of Hainaut Hydraulique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hainaut Hydraulique. Laat een reactie achter voor Hainaut Hydraulique. Hainaut Hydraulique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hainaut Hydraulique. Leave a respond for Hainaut Hydraulique. Hainaut Hydraulique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hainaut Hydraulique op de google maps. Adres en contacten Hainaut Hydraulique
Location of Hainaut Hydraulique on the google maps. Address and contacts of Hainaut Hydraulique

Andere gerelateerde bedrijven als come Hainaut Hydraulique Hainaut Hydraulique: DAMME BC | TAVERNE ADRIATIC | RAYMOND DE RIDDER | PETER VERVOORT | MULLER ANDRE

Other related companies as Hainaut Hydraulique: DAMME BC | TAVERNE ADRIATIC | RAYMOND DE RIDDER | PETER VERVOORT | MULLER ANDRE

Hainaut Hydraulique is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hainaut Hydraulique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06695037841. Het bedrijf Hainaut Hydraulique bevindt zich op het adres: Chaussee de Montigny 265 6060 Gilly (Charleroi). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is High Pressure And Ultra-High Pressure Hoses. Lijst met producten zijn Hydraulic components; Hydraulic cylinders; Hydraulic hoses; Hydraulic seals; Industrial hydraulic systems.
De hoofdactiviteit van Hainaut Hydraulique is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hainaut Hydraulique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hainaut Hydraulique, openstaande posities, locatie van Hainaut Hydraulique op de kaart.

Hainaut Hydraulique is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hainaut Hydraulique, company assigned to the tax number BE06695037841. The company Hainaut Hydraulique is located at the address: Chaussee de Montigny 265 6060 Gilly (Charleroi). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is High Pressure And Ultra-High Pressure Hoses. List of products are Hydraulic components; Hydraulic cylinders; Hydraulic hoses; Hydraulic seals; Industrial hydraulic systems.
The main activity of Hainaut Hydraulique is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hainaut Hydraulique is not available. You also can look at reviews of Hainaut Hydraulique, open positions, location of Hainaut Hydraulique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hainaut Hydraulique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hainaut Hydraulique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hainaut Hydraulique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hainaut Hydraulique, employees, financial statistics.