AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL
Private companiesFood Stores • AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL

Contactgegevens AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Temple 33-35; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 22 47 08 (+32-064 22 47 08) 064 22 47 08 (+32-064 22 47 08)

Fax (fax): +32 (2) 806-99-94 +32 (2) 806-99-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL
Products information AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05298126220
Ondernemingsnummer: 2092041015
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Truss-makers; Orthopedists; Pedicure

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL
(Get full report from official database of BE for AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL
Addition kinds of activities for AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL

203501. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
353105. Schrapers, graders, rollers en dergelijke apparatuur | Scrapers, graders, rollers, and similar equipment
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
36790102. Commutators, elektronisch | Commutators, electronic

Werken bij AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL. Laat een reactie achter voor AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL. AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL. Leave a respond for AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL. AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL op de google maps. Adres en contacten AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL
Location of AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL on the google maps. Address and contacts of AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL: DE ZUTTER | Decor Fierens | RINO DANESI | JH Poll & Compagnie NV | JEAN TUBBAX

Other related companies as AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL: DE ZUTTER | Decor Fierens | RINO DANESI | JH Poll & Compagnie NV | JEAN TUBBAX

AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05298126220. Het bedrijf AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Temple 33-35; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hearing aids. Lijst met producten zijn Truss-makers; Orthopedists; Pedicure.
De hoofdactiviteit van AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, openstaande posities, locatie van AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL op de kaart.

AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, company assigned to the tax number BE05298126220. The company AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL is located at the address: Rue du Temple 33-35; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hearing aids. List of products are Truss-makers; Orthopedists; Pedicure.
The main activity of AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL is not available. You also can look at reviews of AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, open positions, location of AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL, employees, financial statistics.