Hairstudio Vogue

Contactgegevens Hairstudio Vogue: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hairstudio Vogue: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hairstudio Vogue

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandvleuge 78; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 378 45 40 (+32-09 378 45 40) 09 378 45 40 (+32-09 378 45 40)

Fax (fax): +32 (87) 350-12-82 +32 (87) 350-12-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hairstudio Vogue: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hairstudio Vogue"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hairstudio Vogue"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hairstudio Vogue, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hairstudio Vogue. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hairstudio Vogue, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hairstudio Vogue. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hairstudio Vogue
Products information Hairstudio Vogue

BTW identificatienummer (tax): BE06216033935
Ondernemingsnummer: 2128845214
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Hairstudio Vogue zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hairstudio Vogue
(Get full report from official database of BE for Hairstudio Vogue)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hairstudio Vogue
Addition kinds of activities for Hairstudio Vogue

331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
735907. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
22820303. Wolgaren: draaien, kronkelen of spoelen | Wool yarn: twisting, winding, or spooling
28190403. Kaliumverbindingen of zouten, behalve hydroxide of carbonaat | Potassium compounds or salts, except hydroxide or carbonate
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
37990203. Go-carts, behalve kinderen | Go-carts, except children's
39990203. Doll pruiken (haar) | Doll wigs (hair)
50999905. Bagage | Luggage

Werken bij Hairstudio Vogue: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hairstudio Vogue: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hairstudio Vogue. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hairstudio Vogue. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

Zoek naar antwoorden van Hairstudio Vogue in sociale netwerken
Look for responds of Hairstudio Vogue in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hairstudio Vogue. Laat een reactie achter voor Hairstudio Vogue. Hairstudio Vogue bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hairstudio Vogue. Leave a respond for Hairstudio Vogue. Hairstudio Vogue on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hairstudio Vogue op de google maps. Adres en contacten Hairstudio Vogue
Location of Hairstudio Vogue on the google maps. Address and contacts of Hairstudio Vogue

Andere gerelateerde bedrijven als come Hairstudio Vogue Hairstudio Vogue: FLDECORUM NV | Gekiere G | VAN DER PERRE | LADBROKE | COIFFURE MARC

Other related companies as Hairstudio Vogue: FLDECORUM NV | Gekiere G | VAN DER PERRE | LADBROKE | COIFFURE MARC

Hairstudio Vogue is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hairstudio Vogue, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216033935. Het bedrijf Hairstudio Vogue bevindt zich op het adres: Zandvleuge 78; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Hairstudio Vogue zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hairstudio Vogue is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hairstudio Vogue is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hairstudio Vogue, openstaande posities, locatie van Hairstudio Vogue op de kaart.

Hairstudio Vogue is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hairstudio Vogue, company assigned to the tax number BE06216033935. The company Hairstudio Vogue is located at the address: Zandvleuge 78; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Hairstudio Vogue were not found.
The main activity of Hairstudio Vogue is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hairstudio Vogue is not available. You also can look at reviews of Hairstudio Vogue, open positions, location of Hairstudio Vogue on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hairstudio Vogue, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hairstudio Vogue, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hairstudio Vogue, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hairstudio Vogue, employees, financial statistics.