B & A Kapsalon BVBA

Contactgegevens B & A Kapsalon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & A Kapsalon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & A Kapsalon BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mijlbekelaan 18A; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 70 89 43; 0475 80 04 81 (+32-053 70 89 43; 0475 80 04 81) 053 70 89 43; 0475 80 04 81 (+32-053 70 89 43; 0475 80 04 81)

Fax (fax): 053 77 85 15 (+32-053 77 85 15) 053 77 85 15 (+32-053 77 85 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & A Kapsalon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & A Kapsalon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & A Kapsalon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & A Kapsalon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & A Kapsalon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & A Kapsalon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & A Kapsalon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & A Kapsalon BVBA
Products information B & A Kapsalon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07815093994
Ondernemingsnummer: 9087036132
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in B & A Kapsalon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & A Kapsalon BVBA
(Get full report from official database of BE for B & A Kapsalon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & A Kapsalon BVBA
Addition kinds of activities for B & A Kapsalon BVBA

363301. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
07230306. Groentebakdiensten | Vegetable packing services
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
59639907. Party-plan merchandising | Party-plan merchandising
80499905. Christelijke wetenschapper | Christian science practitioner
87320103. Bedrijfsonderzoeksdienst | Business research service

Werken bij B & A Kapsalon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & A Kapsalon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & A Kapsalon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & A Kapsalon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

Zoek naar antwoorden van B & A Kapsalon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of B & A Kapsalon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & A Kapsalon BVBA. Laat een reactie achter voor B & A Kapsalon BVBA. B & A Kapsalon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & A Kapsalon BVBA. Leave a respond for B & A Kapsalon BVBA. B & A Kapsalon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & A Kapsalon BVBA op de google maps. Adres en contacten B & A Kapsalon BVBA
Location of B & A Kapsalon BVBA on the google maps. Address and contacts of B & A Kapsalon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come B & A Kapsalon BVBA B & A Kapsalon BVBA: HBJ-Technics BVBA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | EMMANUEL COENS | LA POSTE | GREEN LINE 2000

Other related companies as B & A Kapsalon BVBA: HBJ-Technics BVBA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | EMMANUEL COENS | LA POSTE | GREEN LINE 2000

B & A Kapsalon BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B & A Kapsalon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07815093994. Het bedrijf B & A Kapsalon BVBA bevindt zich op het adres: Mijlbekelaan 18A; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in B & A Kapsalon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B & A Kapsalon BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & A Kapsalon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & A Kapsalon BVBA, openstaande posities, locatie van B & A Kapsalon BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B & A Kapsalon BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is B & A Kapsalon BVBA, company assigned to the tax number BE07815093994. The company B & A Kapsalon BVBA is located at the address: Mijlbekelaan 18A; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 293,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in B & A Kapsalon BVBA were not found.
The main activity of B & A Kapsalon BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B & A Kapsalon BVBA is not available. You also can look at reviews of B & A Kapsalon BVBA, open positions, location of B & A Kapsalon BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & A Kapsalon BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & A Kapsalon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & A Kapsalon BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & A Kapsalon BVBA, employees, financial statistics.