Theodoridis

Contactgegevens Theodoridis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Theodoridis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Theodoridis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Herentalsestraat 23; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 226 95 62 (+32-03 226 95 62) 03 226 95 62 (+32-03 226 95 62)

Fax (fax): 03 226 95 62 (+32-03 226 95 62) 03 226 95 62 (+32-03 226 95 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Theodoridis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Theodoridis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Theodoridis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Theodoridis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Theodoridis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Theodoridis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Theodoridis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Theodoridis
Products information Theodoridis

BTW identificatienummer (tax): BE09130981445
Ondernemingsnummer: 6780731201
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Theodoridis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Theodoridis
(Get full report from official database of BE for Theodoridis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Theodoridis
Addition kinds of activities for Theodoridis

372100. vliegtuig | Aircraft
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
34310102. Lavatoria, gelakt ijzer of ander metaal | Lavatories, enameled iron or other metal
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television

Werken bij Theodoridis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Theodoridis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Theodoridis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Theodoridis. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van Theodoridis in sociale netwerken
Look for responds of Theodoridis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Theodoridis. Laat een reactie achter voor Theodoridis. Theodoridis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Theodoridis. Leave a respond for Theodoridis. Theodoridis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Theodoridis op de google maps. Adres en contacten Theodoridis
Location of Theodoridis on the google maps. Address and contacts of Theodoridis

Andere gerelateerde bedrijven als come Theodoridis Theodoridis: GENERAL RECYCLING SERVICES EUROPE NV | Speed Plaque | DE VLEESMEESTERS | HUIS IMSCHOOT | YVES LAITAT

Other related companies as Theodoridis: GENERAL RECYCLING SERVICES EUROPE NV | Speed Plaque | DE VLEESMEESTERS | HUIS IMSCHOOT | YVES LAITAT

Theodoridis is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Theodoridis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09130981445. Het bedrijf Theodoridis bevindt zich op het adres: Lange Herentalsestraat 23; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Theodoridis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Theodoridis is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Theodoridis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Theodoridis, openstaande posities, locatie van Theodoridis op de kaart.

Theodoridis is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Theodoridis, company assigned to the tax number BE09130981445. The company Theodoridis is located at the address: Lange Herentalsestraat 23; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Theodoridis were not found.
The main activity of Theodoridis is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Theodoridis is not available. You also can look at reviews of Theodoridis, open positions, location of Theodoridis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Theodoridis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Theodoridis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Theodoridis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Theodoridis, employees, financial statistics.