STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT
Private companiesEating and Drinking Places • STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT

Contactgegevens STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 3; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 71 05 39 (+32-056 71 05 39) 056 71 05 39 (+32-056 71 05 39)

Fax (fax): 056 72 60 62 (+32-056 72 60 62) 056 72 60 62 (+32-056 72 60 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT
Products information STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT

BTW identificatienummer (tax): BE05445343017
Ondernemingsnummer: 8523437500
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Grains & seeds (Agriculture & horticulture) - Whol & brokers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT
(Get full report from official database of BE for STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT
Addition kinds of activities for STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT

226199. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
371600. Stacaravans | Motor homes
13219907. Vloeibare aardgas gassen (natuurlijke) productie | Liquefied petroleum gases (natural) production
27820502. Passboeken: bank, enz. | Passbooks: bank, etc.
28190901. Bariumverbindingen | Barium compounds
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
37140703. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
94410200. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources

Werken bij STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT in sociale netwerken
Look for responds of STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT. Laat een reactie achter voor STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT. STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT. Leave a respond for STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT. STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT op de google maps. Adres en contacten STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT
Location of STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT on the google maps. Address and contacts of STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT

Andere gerelateerde bedrijven als come STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT: Olymp | S. AYATS | B S B Consulting | LUXNET | DR. QUENUM AND ASSOCIATES

Other related companies as STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT: Olymp | S. AYATS | B S B Consulting | LUXNET | DR. QUENUM AND ASSOCIATES

STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05445343017. Het bedrijf STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT bevindt zich op het adres: Stationsstraat 3; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 237,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Grains & seeds (Agriculture & horticulture) - Whol & brokers.
De hoofdactiviteit van STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, openstaande posities, locatie van STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT op de kaart.

STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, company assigned to the tax number BE05445343017. The company STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT is located at the address: Stationsstraat 3; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 237,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Grains & seeds (Agriculture & horticulture) - Whol & brokers.
The main activity of STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT is not available. You also can look at reviews of STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, open positions, location of STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT, employees, financial statistics.