Limburgs Vleesbedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Limburgs Vleesbedrijf BVBA
Private companiesTransportation by Air • Limburgs Vleesbedrijf BVBA

Contactgegevens Limburgs Vleesbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Limburgs Vleesbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Limburgs Vleesbedrijf BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Katteweidelaan 45; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 32 12 94; 011 33 22 59 (+32-011 32 12 94; 011 33 22 59) 011 32 12 94; 011 33 22 59 (+32-011 32 12 94; 011 33 22 59)

Fax (fax): 011 33 23 92 (+32-011 33 23 92) 011 33 23 92 (+32-011 33 23 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Limburgs Vleesbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Limburgs Vleesbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Limburgs Vleesbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Limburgs Vleesbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Limburgs Vleesbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Limburgs Vleesbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Limburgs Vleesbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Limburgs Vleesbedrijf BVBA
Products information Limburgs Vleesbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07070220947
Ondernemingsnummer: 5292358398
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Meat - Whol

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Limburgs Vleesbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Limburgs Vleesbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Limburgs Vleesbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Limburgs Vleesbedrijf BVBA

205101. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
22990207. Voering, tapijt: vilt, behalve geweven | Lining, carpet: felt, except woven
28330201. Agar-agar (grond) | Agar-agar (ground)
28759901. Compost | Compost
50649900. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
59939903. Pijpwinkel | Pipe store

Werken bij Limburgs Vleesbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Limburgs Vleesbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Limburgs Vleesbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Limburgs Vleesbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • tig lasser (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een tig-lasser

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van Limburgs Vleesbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Limburgs Vleesbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Limburgs Vleesbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Limburgs Vleesbedrijf BVBA. Limburgs Vleesbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Limburgs Vleesbedrijf BVBA. Leave a respond for Limburgs Vleesbedrijf BVBA. Limburgs Vleesbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Limburgs Vleesbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Limburgs Vleesbedrijf BVBA
Location of Limburgs Vleesbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Limburgs Vleesbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Limburgs Vleesbedrijf BVBA Limburgs Vleesbedrijf BVBA: Impératifs | BIRGIT OFFERMANN | VAN DEN HEUVEL | DANNY ROORYCK | IMMOGROUPE

Other related companies as Limburgs Vleesbedrijf BVBA: Impératifs | BIRGIT OFFERMANN | VAN DEN HEUVEL | DANNY ROORYCK | IMMOGROUPE

Limburgs Vleesbedrijf BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Limburgs Vleesbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07070220947. Het bedrijf Limburgs Vleesbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Katteweidelaan 45; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Meat - Whol.
De hoofdactiviteit van Limburgs Vleesbedrijf BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Limburgs Vleesbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Limburgs Vleesbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Limburgs Vleesbedrijf BVBA op de kaart.

Limburgs Vleesbedrijf BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Limburgs Vleesbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE07070220947. The company Limburgs Vleesbedrijf BVBA is located at the address: Katteweidelaan 45; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Meat - Whol.
The main activity of Limburgs Vleesbedrijf BVBA is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Limburgs Vleesbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Limburgs Vleesbedrijf BVBA, open positions, location of Limburgs Vleesbedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Limburgs Vleesbedrijf BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Limburgs Vleesbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Limburgs Vleesbedrijf BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Limburgs Vleesbedrijf BVBA, employees, financial statistics.