Elégance Fashion and Design Benelux SPRL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Elégance Fashion and Design Benelux SPRL
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Elégance Fashion and Design Benelux SPRL

Contactgegevens Elégance Fashion and Design Benelux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elégance Fashion and Design Benelux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elégance Fashion and Design Benelux SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Eugène Müllendorff 37; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 33 31 20 (+32-087 33 31 20) 087 33 31 20 (+32-087 33 31 20)

Fax (fax): 087 31 75 82 (+32-087 31 75 82) 087 31 75 82 (+32-087 31 75 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elégance Fashion and Design Benelux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elégance Fashion and Design Benelux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elégance Fashion and Design Benelux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elégance Fashion and Design Benelux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elégance Fashion and Design Benelux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elégance Fashion and Design Benelux SPRL
Products information Elégance Fashion and Design Benelux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05455780029
Ondernemingsnummer: 7468200683
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Mail order houses

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elégance Fashion and Design Benelux SPRL
(Get full report from official database of BE for Elégance Fashion and Design Benelux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elégance Fashion and Design Benelux SPRL
Addition kinds of activities for Elégance Fashion and Design Benelux SPRL

078202. Grasdiensten | Lawn services
22111105. Canvas | Canvas
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
37280201. Accumulatoren, vliegtuig propeller | Accumulators, aircraft propeller
38420202. Applicators, katoen getipt | Applicators, cotton tipped
57190101. Aluminumware | Aluminumware

Werken bij Elégance Fashion and Design Benelux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elégance Fashion and Design Benelux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elégance Fashion and Design Benelux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elégance Fashion and Design Benelux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Vaste Job

    OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

Zoek naar antwoorden van Elégance Fashion and Design Benelux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Elégance Fashion and Design Benelux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elégance Fashion and Design Benelux SPRL. Laat een reactie achter voor Elégance Fashion and Design Benelux SPRL. Elégance Fashion and Design Benelux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elégance Fashion and Design Benelux SPRL. Leave a respond for Elégance Fashion and Design Benelux SPRL. Elégance Fashion and Design Benelux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elégance Fashion and Design Benelux SPRL op de google maps. Adres en contacten Elégance Fashion and Design Benelux SPRL
Location of Elégance Fashion and Design Benelux SPRL on the google maps. Address and contacts of Elégance Fashion and Design Benelux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Elégance Fashion and Design Benelux SPRL Elégance Fashion and Design Benelux SPRL: EZEM | HENRI MUELLER | A.H.D. | H.E.D.I.T | ALFONS PUTZEYS

Other related companies as Elégance Fashion and Design Benelux SPRL: EZEM | HENRI MUELLER | A.H.D. | H.E.D.I.T | ALFONS PUTZEYS

Elégance Fashion and Design Benelux SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05455780029. Het bedrijf Elégance Fashion and Design Benelux SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Müllendorff 37; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 816,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Mail order houses.
De hoofdactiviteit van Elégance Fashion and Design Benelux SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elégance Fashion and Design Benelux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, openstaande posities, locatie van Elégance Fashion and Design Benelux SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elégance Fashion and Design Benelux SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, company assigned to the tax number BE05455780029. The company Elégance Fashion and Design Benelux SPRL is located at the address: Avenue Eugène Müllendorff 37; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 816,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Mail order houses.
The main activity of Elégance Fashion and Design Benelux SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Elégance Fashion and Design Benelux SPRL is not available. You also can look at reviews of Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, open positions, location of Elégance Fashion and Design Benelux SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elégance Fashion and Design Benelux SPRL, employees, financial statistics.