Papierhus

Contactgegevens Papierhus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Papierhus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Papierhus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Speldenstraat 52; 8940; Wervik, België

Telefoon (phone): 056 31 04 92 (+32-056 31 04 92) 056 31 04 92 (+32-056 31 04 92)

Fax (fax): 056 31 51 91 (+32-056 31 51 91) 056 31 51 91 (+32-056 31 51 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Papierhus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Papierhus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Papierhus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Papierhus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Papierhus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Papierhus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Papierhus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Papierhus
Products information Papierhus

BTW identificatienummer (tax): BE03782562255
Ondernemingsnummer: 4691955566
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Papierhus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Papierhus
(Get full report from official database of BE for Papierhus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Papierhus
Addition kinds of activities for Papierhus

395599. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
35110205. Stoomturbines | Steam turbines
35449902. Industriële schimmels | Industrial molds
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots

Werken bij Papierhus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Papierhus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Papierhus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Papierhus. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Zoek naar antwoorden van Papierhus in sociale netwerken
Look for responds of Papierhus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Papierhus. Laat een reactie achter voor Papierhus. Papierhus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Papierhus. Leave a respond for Papierhus. Papierhus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Papierhus op de google maps. Adres en contacten Papierhus
Location of Papierhus on the google maps. Address and contacts of Papierhus

Andere gerelateerde bedrijven als come Papierhus Papierhus: TEXACO | RUDI INGELS | PETER ETIENNE | GROTERM-INSTA-KITS/ CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM | Societe Belge de Chirurgie Esthetique

Other related companies as Papierhus: TEXACO | RUDI INGELS | PETER ETIENNE | GROTERM-INSTA-KITS/ CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM | Societe Belge de Chirurgie Esthetique

Papierhus is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Papierhus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03782562255. Het bedrijf Papierhus bevindt zich op het adres: Speldenstraat 52; 8940; Wervik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 362,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Papierhus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Papierhus is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Papierhus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Papierhus, openstaande posities, locatie van Papierhus op de kaart.

Papierhus is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Papierhus, company assigned to the tax number BE03782562255. The company Papierhus is located at the address: Speldenstraat 52; 8940; Wervik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 362,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Papierhus were not found.
The main activity of Papierhus is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Papierhus is not available. You also can look at reviews of Papierhus, open positions, location of Papierhus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Papierhus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Papierhus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Papierhus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Papierhus, employees, financial statistics.