Group Plus Belgium S.A.

Contactgegevens Group Plus Belgium S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Group Plus Belgium S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Group Plus Belgium S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Z.I de Marloie II 6900 Marche-en-Famenne, België

Telefoon (phone): 84 (+32-84) 84 (+32-84)

Fax (fax): 84 (+32-84) 84 (+32-84)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Group Plus Belgium S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Group Plus Belgium S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Group Plus Belgium S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Group Plus Belgium S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Group Plus Belgium S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Group Plus Belgium S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Group Plus Belgium S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Group Plus Belgium S.A.
Products information Group Plus Belgium S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09852233886
Ondernemingsnummer: 9174102783
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Newspaper vending machines

Product categorie (product category): Newspaper Vending Machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Group Plus Belgium S.A.
(Get full report from official database of BE for Group Plus Belgium S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Group Plus Belgium S.A.
Addition kinds of activities for Group Plus Belgium S.A.

363902. Naaimachine | Sewing equipment
504799. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
01619902. Corn boerderij, zoet | Corn farm, sweet
20260206. Kefir | Kefir
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
35599938. Fiber optics strand coating machines | Fiber optics strand coating machinery
52310200. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies

Werken bij Group Plus Belgium S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Group Plus Belgium S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Group Plus Belgium S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Group Plus Belgium S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker aansluiter (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn aannemers van openbare werken en zoeken een gemotiveerd persoon om putten te maken voor aansluiting van gas en electriciteit. Er is kans om door te groeien. U beschikt over een goede fysiek want u helpt bij het leggen van kabels in de sleuven.

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van Group Plus Belgium S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Group Plus Belgium S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Group Plus Belgium S.A.. Laat een reactie achter voor Group Plus Belgium S.A.. Group Plus Belgium S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Group Plus Belgium S.A.. Leave a respond for Group Plus Belgium S.A.. Group Plus Belgium S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Group Plus Belgium S.A. op de google maps. Adres en contacten Group Plus Belgium S.A.
Location of Group Plus Belgium S.A. on the google maps. Address and contacts of Group Plus Belgium S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Group Plus Belgium S.A. Group Plus Belgium S.A.: BBL | GOOSSENS MONIQUE | Computerservice Sallets J | ALDO | R. LEYEN

Other related companies as Group Plus Belgium S.A.: BBL | GOOSSENS MONIQUE | Computerservice Sallets J | ALDO | R. LEYEN

Group Plus Belgium S.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Group Plus Belgium S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09852233886. Het bedrijf Group Plus Belgium S.A. bevindt zich op het adres: Z.I de Marloie II 6900 Marche-en-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Newspaper Vending Machines. Lijst met producten zijn Newspaper vending machines.
De hoofdactiviteit van Group Plus Belgium S.A. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Group Plus Belgium S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Group Plus Belgium S.A., openstaande posities, locatie van Group Plus Belgium S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Group Plus Belgium S.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Group Plus Belgium S.A., company assigned to the tax number BE09852233886. The company Group Plus Belgium S.A. is located at the address: Z.I de Marloie II 6900 Marche-en-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Newspaper Vending Machines. List of products are Newspaper vending machines.
The main activity of Group Plus Belgium S.A. is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Group Plus Belgium S.A. is not available. You also can look at reviews of Group Plus Belgium S.A., open positions, location of Group Plus Belgium S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Group Plus Belgium S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Group Plus Belgium S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Group Plus Belgium S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Group Plus Belgium S.A., employees, financial statistics.