AFX News

Contactgegevens AFX News: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFX News: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFX News

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Archimède 17; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 230 10 41 (+32-02 230 10 41) 02 230 10 41 (+32-02 230 10 41)

Fax (fax): 02 230 22 81 (+32-02 230 22 81) 02 230 22 81 (+32-02 230 22 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFX News: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFX News"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFX News"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFX News, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFX News. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFX News, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFX News. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFX News
Products information AFX News

BTW identificatienummer (tax): BE06662628173
Ondernemingsnummer: 4344238281
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in AFX News zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): News agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFX News
(Get full report from official database of BE for AFX News)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFX News
Addition kinds of activities for AFX News

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
703203. Sportkampen | Sporting camps
10610203. Pyrolusiet mijnbouw | Pyrolusite mining
23950303. Hemstitching: voor de handel | Hemstitching: for the trade
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic

Werken bij AFX News: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFX News: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFX News. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFX News. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van AFX News in sociale netwerken
Look for responds of AFX News in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFX News. Laat een reactie achter voor AFX News. AFX News bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFX News. Leave a respond for AFX News. AFX News on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFX News op de google maps. Adres en contacten AFX News
Location of AFX News on the google maps. Address and contacts of AFX News

Andere gerelateerde bedrijven als come AFX News AFX News: BELG BUNKER & STEVED CO NV | DECIBEL CAR ALARM | Jean-Luc Alexandre | Bro Tec NV | CHRISSY TRANS

Other related companies as AFX News: BELG BUNKER & STEVED CO NV | DECIBEL CAR ALARM | Jean-Luc Alexandre | Bro Tec NV | CHRISSY TRANS

AFX News is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFX News, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06662628173. Het bedrijf AFX News bevindt zich op het adres: Rue Archimède 17; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is News agencies. Producten gemaakt in AFX News zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFX News is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFX News is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFX News, openstaande posities, locatie van AFX News op de kaart.

AFX News is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFX News, company assigned to the tax number BE06662628173. The company AFX News is located at the address: Rue Archimède 17; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is News agencies. Products created in AFX News were not found.
The main activity of AFX News is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AFX News is not available. You also can look at reviews of AFX News, open positions, location of AFX News on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFX News, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFX News, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFX News, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFX News, employees, financial statistics.