Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.

Contactgegevens Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ezelstraat 25 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

Fax (fax): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.
Products information Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE03721588134
Ondernemingsnummer: 2330444335
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services for trade and industry

Product categorie (product category): Network Training Courses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.
Addition kinds of activities for Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.

3351. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
074199. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
752100. Auto parkeren | Automobile parking
25110203. Stoelen, huishouden, behalve gestoffeerd: hout | Chairs, household, except upholstered: wood
37310109. Scows, bouw en reparatie | Scows, building and repairing
50310102. Gordelroos, hout | Shingles, wood
79220201. Balletproductie | Ballet production

Werken bij Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

  • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.. Laat een reactie achter voor Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.. Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.. Leave a respond for Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.. Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.
Location of Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.: FE. MARCHAL | SALONS AU 14 | SAINT FIACRE TENDANCES | EDDY VAN HAUWERMEIREN | Euratex

Other related companies as Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W.: FE. MARCHAL | SALONS AU 14 | SAINT FIACRE TENDANCES | EDDY VAN HAUWERMEIREN | Euratex

Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03721588134. Het bedrijf Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. bevindt zich op het adres: Ezelstraat 25 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 858,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Network Training Courses. Lijst met producten zijn Services for trade and industry.
De hoofdactiviteit van Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., openstaande posities, locatie van Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., company assigned to the tax number BE03721588134. The company Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. is located at the address: Ezelstraat 25 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 858,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Network Training Courses. List of products are Services for trade and industry.
The main activity of Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., open positions, location of Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kamer voor Handel en Nijverheid West Vlaanderen afdeling Brugge V.Z.W., employees, financial statistics.