GOTIKA

Contactgegevens GOTIKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOTIKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOTIKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERKSEMSESTEENWEG 115; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33252066 (+32-33252066) 33252066 (+32-33252066)

Fax (fax): +32 (15) 581-53-95 +32 (15) 581-53-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOTIKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOTIKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOTIKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOTIKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOTIKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOTIKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOTIKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOTIKA
Products information GOTIKA

BTW identificatienummer (tax): BE02266723632
Ondernemingsnummer: 8740692138
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in GOTIKA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Natuursteenbewerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOTIKA
(Get full report from official database of BE for GOTIKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOTIKA
Addition kinds of activities for GOTIKA

28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
32720503. Lintels, beton | Lintels, concrete
33219905. Manhole covers, metal | Manhole covers, metal
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
86990202. Literatuur-, film- of culturele club | Literary, film or cultural club

Werken bij GOTIKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOTIKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOTIKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOTIKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Poetshulp Student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Waregem zijn wij op zoek naar een poetshulp voor de hygiënische taken binnen productie omgevingen, bedrijven, e.d. Urenregeling Maandag : 5u - 9u Dinsdag : 5u - 12u woensdag : 5u - 10u Donderdag : 5u - 9u Vrijdag : 5u - 12u

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van GOTIKA in sociale netwerken
Look for responds of GOTIKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOTIKA. Laat een reactie achter voor GOTIKA. GOTIKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOTIKA. Leave a respond for GOTIKA. GOTIKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOTIKA op de google maps. Adres en contacten GOTIKA
Location of GOTIKA on the google maps. Address and contacts of GOTIKA

Andere gerelateerde bedrijven als come GOTIKA GOTIKA: SALES + EUROPE DENTRITE | Saint-Moulin | P. PIRET | Gilles | DE BACKER

Other related companies as GOTIKA: SALES + EUROPE DENTRITE | Saint-Moulin | P. PIRET | Gilles | DE BACKER

GOTIKA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOTIKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02266723632. Het bedrijf GOTIKA bevindt zich op het adres: MERKSEMSESTEENWEG 115; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 565,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Natuursteenbewerking. Producten gemaakt in GOTIKA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOTIKA is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOTIKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOTIKA, openstaande posities, locatie van GOTIKA op de kaart.

GOTIKA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOTIKA, company assigned to the tax number BE02266723632. The company GOTIKA is located at the address: MERKSEMSESTEENWEG 115; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 565,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Natuursteenbewerking. Products created in GOTIKA were not found.
The main activity of GOTIKA is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GOTIKA is not available. You also can look at reviews of GOTIKA, open positions, location of GOTIKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOTIKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOTIKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOTIKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOTIKA, employees, financial statistics.